“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATI

Sindicatul Polițiștilor din România: Lăsați polițistul să rămână polițist în slujba cetățeanului, nu în defavoarea lui!

protest decus 750x430 1

Bogdan Dănică, Președintele Sindicatului Polițiștilor din România

„La congresul liberalilor ați stat « înghiorlăniți » ca patrupedele behăitoare la strungă. Mii de oameni s-au călcat pe picioare, sfidând o țară întreagă” (Bogdan Dănică, președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România – S.N.P.R. „DECUS”)

Mesajul președintelui executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România adresat Ministrului de Interne. „Nu mai învrăjbiți populația împotriva uniformei albastre, care până la urmă vă apără și vouă dosurile!”.

După ce nemernicii ăia s-au călcat azi 25 septembrie 2021- la congresul P.N.L. – n.r.) cu miile pe picioare, sfidând toate normele legislative pentru combaterea pandemiei, voi îndrăzniți să ne impuneți să nu stăm 8 prieteni la aceeași masă, după o zi de muncă? După ce aceiași nemernici de politicieni poartă masca când, cum și dacă vor, voi îndrăzniți să scoateți topul de procese-verbale să ne amendați când coborâm scările la metrou fără mască?

După ce toate amenzile aplicate în așa-zisele valuri 1, 2 și 3 au fost anulate, fiind declarate neconstituționale, de ce mai pierdeți vremea să mai scrieți una? Sunt întrebări la care colegii mei din operativ, ăia din stradă, pe care în frunte cu noul ales îi blamați agresiv, trebuie să răspundă, din ce în ce mai des, domnule ministru Bode.

Sunt întrebări la care colegii mei nu au răspuns, domnule ministru Bode.

După ce azi (25 septembrie 2021- la congresul P.N.L. – n.r.) o țară întreagă a văzut cum ați stat „înghiorlăniți” ca patrupedele behăitoare la strungă, ce argumente credeți că va avea polițistul de rând încercând să răspundă întrebărilor de mai sus?

Ca și acum câteva luni (înainte ca virusul să intre în vacanță) factorii decizionali revin cu dispoziții obsesive referitoare la sancțiunile aplicate de polițiști pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 (aia cu masca pe mufă). Dacă pe alte linii de muncă au cam dispărut planurile de amenzi, au reapărut acum, parcă mai agresiv ca niciodată, mai milițienesc ca niciodată, singurul criteriu de evaluare/apreciere al agentului de poliție redevenind numărul cetățenilor sancționați la Legea 55.

De ce nu ne lăsați, domnule ministru Bode, pur și simplu să ne facem treaba? De ce nu ne lăsați să ne facem meseria, aceea de polițist?!

Dacă nu cunoașteți, vă reamintesc că noi suntem polițiști. Polițiști care se ocupă în principal cu prevenirea și combaterea fenomenului infracțional, domnule ministru. Nu mai învrăjbiți populația împotriva uniformei albastre, care până la urmă vă apără și vouă dosurile! Nu faceți decât să continuați și să alimentați campania de denigrare și de slăbire accentuată a autorității Poliției Române, de la cel mai înalt nivel.

Lăsați judiciaristul să prindă hoți, violatori și tâlhari, lăsați agenții de la ordine publică și din mediul rural să mențină ordinea și liniștea publică, lăsați, domnule ministru, polițistul de economic să lucreze în dosarele de evaziune fiscală, lăsați rutieristul să „scoată” din trafic bețivii și drogații!

Lăsați-ne să muncim, nu ne impuneți iar să alergăm după bunici „nemascați” care își plimbă nepoții pe aleile dintre blocuri. Lăsați polițistul să muncească, domnule ministru, nu fiți din nou regizorul unui circ grotesc pe spatele polițistului și al cetățeanului de rând!

„Azi o să acționăm pe legea 55, chiar dacă ați fost chemați din timpul liber! Cine nu vine cu rezultate (adică amenzi, asta înseamnă « rezultate »), va fi planificat si mâine în acțiune!” (citat dintr-un instructaj efectuat în serile trecute de un ilustru adjunct de poliție județeană).

Lăsați polițistul să muncească, lăsați polițistul să rămână polițist, domnule ministru, în slujba cetățeanului, nu în defavoarea lui! Așa cum a jurat. Așa cum ați jurat!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.