“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONAL

Seful OMS la Davos: Interesele naționale înguste nu ar trebui să ne stea în cale. Istoria COVID s-ar putea repeta VIDEO

seful oms la davos interesele na ionale nguste nu ar trebui s ne stea n cale istoria covid s ar putea repeta video 1

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că intenționează să înființeze o forță de poliție globală care va fi responsabilă de pedepsirea cetățenilor care răspândesc pe internet conținuturi care nu sunt de actualitate.

În cadrul unei sesiuni intitulate “Boala X”, directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că, pentru a fi “mai bine pregătiți” și “pentru a înțelege boala X”, “Acordul privind pandemia” al OMS, obligatoriu din punct de vedere juridic, trebuie să fie adoptat de liderii din întreaga lume.

Acordul privind pandemia ar acorda OMS un control fără precedent asupra națiunilor suverane – permițându-i să interzică libertatea de exprimare și să încarcereze cetățenii pentru că au împărtășit așa-numita “dezinformare” online. “Este vorba despre un inamic comun”, a declarat Tedros, adăugând că “fără un răspuns comun, ne vom confrunta cu aceeași problemă ca și COVID”.

El a explicat că termenul limită pentru legislație este luna mai a acestui an, iar statele membre negociază între țări pentru a o pune în aplicare. “Acesta este un interes comun la nivel mondial, iar interesele naționale foarte înguste nu ar trebui să stea în cale”, a continuat el, adăugând că “desigur, interesele naționale sunt firești, dar ar putea fi dificile și ar putea afecta negocierile”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.