“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Romania, in pericol? Șeful NATO da ALERTA: ‘Atâta timp cât războiul continuă, va exista riscul unei escaladări dincolo de Ucraina’

NATO Secretary General Jens Stoltenberg

Lumea trebuie să fie pregătită pentru un război pe “termen lung” în Ucraina, avertizează secretarul general al NATO, relatează BBC.

Jens Stoltenberg spune că războiul ar putea dura săptămâni, luni sau chiar mai mulți ani, adăugând că aliații au “impus costuri grele” Rusiei prin sancțiuni pentru a contribui la scurtarea duratei conflictului.

El adaugă că, dacă războiul va dura mult timp, riscul este în primul rând pentru populația Ucrainei “care va suferi mai mult, care va vedea mai multă moarte și distrugere”.

Stoltenberg a spus: “Dar, bineînțeles, atâta timp cât războiul continuă, va exista riscul unei escaladări dincolo de Ucraina și pe asta se concentrează NATO, pe prevenirea acestei escaladări”.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.