Se lasă cu divorț urât! Împăratul fotbalului românesc, prins în fapt. FOTO

Adrian Ilie ar putea bifa primul divorț din showbiz în 2020.

Fostul atacant a fost prins în „offside”, într-un local de lux din Capitală, weekendul trecut.

Adrian Ilie a stat ferit până acum de zona showbizului. A rămas în mentalul colectiv al microbiștilor drept un jucător care a scris istorie la echipa națională alături de Ilie Dumitrescu și Gică Hagi, însă totul s-ar putea schimba, asta pentru că reprezentantul Generației de Aur „a călcat pe bec”.

Fostul stelist a fost văzut într-un local din București alături de o femeie, alta decât soția sa, în ipostaze destul de apropiate. Potrivit Cancan, cei doi au petrecut aproximativ trei ore în acel local.

Andra Arin, star pe Instagram

Potrivit sursei citate, femeia alături de care și-a petrecut „Cobra” seara este Andra Arin, care având în vedere apropierea, ar fi de fapt amanta fotbalistului. Andra Arin este o „prințesă de Instagram” cu 46 de mii de urmăritori pe Instagram.

În vârstă de 45 de ani, Adrian Ilie este căsătorit din 2002 cu Dana, femeie cu care are și un copil, pe Milana. În prezent, Ilie este om de afaceri în industria imobiliară. De-a lungul carierei sale a evoluat la Steaua, Galatasaray, Valencia, Alaves, Beșiktaș, FC Zurich, Terek.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *