“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Scandalul SEXUAL care zguduie Poliția: amantlâc de zile mari cu polițista Maria ‘Bateria’ și mai mulți polițiști

maxresdefault 6

Un adevărat scandal sexual a zguduit poliția din Turnu Măgurele, județul Teleorman. În centrul scandalului este polițista Maria ”Bateria”, care și-a prins soțul cu o altă polițistă în pat.

A flată în plin proces de divorț, Maria ”BateriaMaria ” l-a prins pe soțul ei, tot polițist, cu o altă femeie în casă. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că și aceasta era tot polițistă.

De aici a început un scandal, care s-a lăsat și cu agresiuni. Maria ”Bateria” a sunat la 112, iar la fața locului au venit colegii polițiști. În cele din urmă, nu s-a mai depus nicio plângere și totul s-a rezolvat amiabil.

Problema este că de amantlâc a aflat și soțul amantei, la rândul său tot polițist. Acesta știa că soția lui era plecată în misiune, dar a aflat că ”misiunea” era la soțul Mariei ”Bateria”.

Acum toți cei patru sunt cercetați de IPJ Teleorman. “Verificările sunt în curs de desfășurare, iar în urma evaluărilor efectuate nu au apărut elemente care să ne conducă în restricționarea dreptului de a purta armament pe timpul executării serviciului”, a transmis IPJ Teleorman.

Povestea polițistei Maria ”Bateria”

În urmă cu zece ani, înainte de a deveni polițistă, femeia a făcut parte dintr-o bandă de infractori care fura baterii de mașină.

Ea era șoferul hoților și a fost prinsă în trafic de un polițist. Pentru că a colaborat cu oamenii legii și a spus tot ce știa despre infractori, femeia a scăpat basma curată și a rămas cu cazierul curat, informează Adevărul.

Ulterior, ea a profitat de legislația care permitea angajarea în poliție din surse externe, astfel că a devenit colegă cu cei care au anchetat-o în urmă cu un deceniu, dar a rămas cunoscută cu porecla Maria “Bateria”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.