GENERAL

Scandal sexual la vârful Ministerului de Interne. O politistă acuză un ofițer de hărțuire: “M-a amenințat că mă “zboară”!

xaw

Un ofițer cu funcție înaltă în MAI este acuzat de o polițistă că i-ar fi cerut acesteia să întrețină raporturi sexuale cu el, sub amenințarea că o va concedia dacă nu acceptă.

Femeia spune că a fost hărțuită timp de un an de zile și că abia acum a decis să depună plângere penală, întrucât nu mai suporta agresiunile.

Totul a început în iulie 2018, la puțin timp după ce ce fata a ajuns, prin concurs, în Ministerul de Interne. Superiorul i-a promis tinerei în schimbul unor favorui sexuale o avansare în funcție şi chiar o promovare în rândul ofițerilor, informează Antena 3.

Ba mai mult, deși bărbatul era căsătorit, că să o convingă pe tânăra polițistă să îi cedeze avansurilor, i-a promis că vă divorţa de soţie şi că vă începe o noua viață alături de ea. Pentru că nici așa tânăra nu a cedat, a început să-i facă vizite inopinante la locul de muncă.

Femeia a depus plângere penală, iar acum procurorii au deschis un dosar penal și fac cercetări în acest caz.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.