“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

Scandalul Pomohaci, RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Totul despre editarea INREGISTRARILOR cu preotul – Detalii in exclusivitate

pomohaci

Scandalul Pomohaci ia o turnură neașteptată, după ce noi detalii apar în privința înregistrării apărute în presă, între preotul-vedetă și Flavius.

Florina Gliga a trimis îregistrarea pentru a fi expertizată într-o altă țară, iar rezultatul este șocant. “Această expertiză s-a făcut într-un mod foarte serios, pe înregistrarea de 22 de minute. Un reputat laborator european a dat o hârtie care spune foarte clar că această înregistrare a suferit 28 000 de modificări”, a declarat Florina Gliga, într-o intervenție telefonică, la România TV.

“Este o prostie. Numai să le numeri, 28 000 de intervenții, pentru ce? Ce suntem aici? 1000 pe minut”, a spus Luis Lazarus. “Expertiza nu poate fi pusă la dispoziția presei”, a adăugat Florina Gliga.

Cristian Pomohaci, preotul exclus din Biserica Ortodoxă Română şi cercetat de Parchetul General pentru racolare de minori în scopuri sexuale, continuă să fie în centrul atenției, iar oamenii îl iubesc necondiționat.

VEZI SI: Hitul devenit VIRAL – PARODIA dupa preotul POMOHACI: „De la Rebrisoara-n jos/vezi flacai cu cucu gros”

Credinţa oamenilor că este foarte probabil să se afle în faţa unei înscenări este invocată şi de sociologul Alfred Bulai: „Dacă nu crezi informaţia despre acea persoană, nu e nicio problemă, mai ales că în România există cultura scenaritei, care sugerează întotdeauna că e o manevră a cuiva. Sunt prinşi oameni în flagrant şi alţi oameni, care îi cunosc pe respectivii, totuşi cred şi spun că e o înscenare. Faptul că este o informaţie în spaţiul public nu înseamnă că e şi crezută.“

Sociologul mai consideră şi că persoanele care îl apără pe Pomohaci nu cred informaţiile apărute tocmai din cauza credibilităţii precare a presei, moment în care primează încrederea în persoana pe care o cunosc direct. „Nu uitaţi că televiziunile nu au o foarte mare credibilitate în România, tocmai pentru că sunt multe informaţii ciudate, amestecate. Sigur că există şi informaţii serioase, la fel cum sunt şi posturi serioase, dar per ansamblu oamenii nu alocă o credibilitate foarte mare şi atunci experienţa directă e mai importantă. Iar informaţia este oricum reinterpretată în comunităţi, ceea ce se numeşte comunicare în doi paşi. Are o forţă de convingere infinit mai mare un om pe care îl cunoşti decât comunicarea în spaţiul mediatic“, explică Bulai. (sursa)

VEZI SI: Pomohaci a cedat şi A SPUS CE AŞTEPTA TOATĂ ŢARA: „DA, SUNT…” Se schimbă totul acum

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.