Draga Olteanu – MARTURISIRI FARA PERDEA DESPRE POMOHACI – In sfarsit A RUPT TACEREA: „Într-o bună zi, m-am pomenit cu…”

Detalii șocante ies la lumină în scandalul în care este implicat fostul preot, Cristian Pomohaci. Draga Olteanu: „Să jure și pe Biblie, eu nu-l cred”

Cristian Pomohaci continuă să fie subiect de scandal pentru presa mondenă din România, după ce fostul preot a fost acuzat de pedofilie. Victimele au păstrat tăcerea ani de zile, însă au decis să vorbească despre experiențele traumatizante, trăite alături de slujitorul Domnului. Pomohaci a avut ca țintă și persoane foarte cunoscute în lumea artistică, așa cum este cazul îndrăgitei actrițe Draga Olteanu Matei. Artista a decis să rupă tăcerea și să să povestească despre cum fostul preot a vrut să-i ofere în dar, din simpatie, mai multe alimente, chiar în Postul Mare al Paștelui.

Părintele, încă în funcție în acel moment, a contactat-o la telefon pentru a-și exprima admirația și a-i oferi mai multe produse alimentare.

Alimentele aduse de Pomohaci erau: slănină, mușchi, pulpă de porc, ouă, caș, produse interzise a fi consumate în perioada Postului Paștelui.

Citiți și:  [VIDEO] Popă vedetă, fără discernământ: pr. Visarion Alexa a invitat la Trinitas TV o susținătoare a homosexualității să vorbească despre…familie. Adela Popescu a fost o voce împotriva Referendumului pentru Familie

„Mie îmi dați lucrurile astea? Eu nu le primesc pentru că nu am ce face cu ele, chiar nu trebuia să vă deranjați. După mai multă vreme m-a sunat iar părintele Pomohaci. Eu i-am zis atunci: Te rog să nu mă mai contactezi niciodată! Noi nu avem despre ce să vorbim! Dumneata ai făcut lucruri pe care un preot nu trebuia să le facă. Am închis telefonul și am terminat. Eu nu-l cred chiar dacă jură cu mâna pe Biblie”, a declarat actrița Draga Olteanu Matei.

Din boxa martorilor face parte și Cristian Bota, un tânăr ce a dezvăluit abuzurile la care a fost supus, timp de doi ani, de #Cristian Pomohaci. Acesta avea 13 ani, când întreaga viață i-a fost marcată de experiențele traumatizante, trăite alături de cel care trebuia să-i fie părinte spiritual.

Cristian Bota provenea dintr-o familie săracă așa că a fost nevoit să muncească la Parohia de la Moșuni, unde mai lucrau încă 15 copii.

Citiți și:  [VIDEO] Popă vedetă, fără discernământ: pr. Visarion Alexa a invitat la Trinitas TV o susținătoare a homosexualității să vorbească despre…familie. Adela Popescu a fost o voce împotriva Referendumului pentru Familie

Potrivit afirmațiilor victimei, actele intime dintre fostul preot și adolescenți se consumau în camera acestuia. Regulile erau inspirate din practicile societății islamice. În fiecare seară, era chemat în camera părintelui câte un băiat pentru a-i satisface plăcerile carnale. Coșmarul tânărului a durat doi ani, timp în care a fost nevoit să suporte perversiunile fostului preot.

Niciunul dintre copiii abuzați nu a au mărturisit chinurile prin care au trecut „de rușine”. În prezent, Cristian Bota este stabilit în Franța și este tată a trei fetițe, însă trauma suferită în copilărie îi umple sufletul de suferință.

„Și acum sunt afectat, șocat de ceea ce am trăit, nu reușesc să uit!”, a mărturisit Cristian, pentru evz.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. mari tampiti mai sunt pe lume

  2. mari tampiti mai sunt pe lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.