CITESTI SI TE CRUCESTI! Clubul „Form Space” din Cluj a anulat concertul trupei „La Familia” fiindcă formația susține familia tradițională!

Clubul „Form Space”, din Cluj-Napoca – oraș-fanion al progresismului degenerat, a decis să anuleze concertul formaţiei „La Familia”, care era programat pe 7 decembrie. Decizia a fost luată după ce artiştii au anunţat într-un manifest că susţin familia tradiţională.

Iată textul clubului Form Space de pe Facebook: „La Familia a lansat zilele trecute un manifest prin care anunța că Sișu și Puya cred în familia compusă DOAR dintre un bărbat și o femeie și au decis să promoveze această credință pe scenă.

Noi credem că scena nu ar trebui să fie o rampă pentru promovarea mesajelor discriminatorii, rasiste sau xenofobe și nu vrem să ne asociem imaginea cu sistemul de valori în care Sișu și Puya cred.

Citiți și:  ROMÂNIA ESTE CONDUSĂ DE EVREI (VIDEO)

Noi credem în muzică și în căsătorii fericite. Straight sau gay.

Acesta este motivul pentru care care am decis să anulăm concertul La Familia at /FORM SPACE din data de 7 decembrie.

Mulțumim pentru înțelegere.

*cei care au cumpărat bilete la event pot recupera contravaloarea acestora printr-un e-mail către iabilet.ro”

Culmea este că chiar administratorii clubului discriminează prin cenzură, prin limitarea dreptului la liberă exprimare, ei bagă pumnul în gură unor oameni liberi!

Sugerăm iubitorilor de „pidosnici” să-l invite pe Pomohaci să cânte în locul formației „La Familia”!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Rusia somează România (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.