Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Scandal urias. A aparut DOVADA cerută de premierul Florin Cîțu că documentul către PNL a fost trimis de la guvern

florin citu 800x445 1 768x427 1

Premierul Florin Cîțu a cerut marți dovezi despre autenticitatea documentului apărut în presă și care conține, sub antetul Guvernului, indicații pentru partid. Una dintre probele veridicității este semnătura electronică a documentului de tip word, care aparține Mioarei Costin, consilier de stat la Cancelaria Premierului. Data de creare a documentului este 16 iulie, ora 20.54. (Vezi mai jos)

Antet guvern 768x432 1

Mioara Costin a fost numită în funcție în 22 aprilie.

De altfel, punctajul pentru partid a fost transmis într-un document care poartă antetul guvernului, cu mențiunea ”Cancelaria Prim-ministrului – Consilier de Stat”. Titlul documentului este ”Linii de comunicare pentru liderii PNL”. (Vezi mai jos)

Context. Premierul Florin Cîțu a negat marți orice legătură cu documentul trimis de un consilier guvernamental, cu antetul guvernului, către liderii de partid. El a spus că nu cunoaște documentul, că nu l-a văzut, că nu a fost înregistrat la cancelaria premierului și a pus la îndoială autenticitatea lui. Invitat să comenteze declarația lui Ludovic Orban, care a cerut plecarea sa de la guvern, Cîțu a spus că ”dl. Orban trebuie să vină cu dovezi că e adevărat. Cine spune că sunt documente reale, să vină cu dovezi, să demonstreze”.

Sursa: g4media.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.