“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SPORT

SCANDAL în sport! Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua

img 2

Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a dat câștig de cauză CSA Steaua în litigiul privind marca Steaua.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunțat, vineri, în litigiul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua în privinţa mărcii Steaua.

Astfel, magistrații ICCJ au respins recursul formulat de FCSB în această privință.

“Respinge ca inadmisibilă excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, reiterată în recurs de către intimatul-pârât Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Respinge ca nefondat recursul declarat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA (fost Fotbal Club Steaua Bucureşti SA) împotriva deciziei nr. 989A din 21 decembrie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a IV-a civilă. Definitivă”, au decis magistrații.

La 23 februarie, ÎCCJ a admis cererea de recurs a Fotbal Club FCSB SA (fost Fotbal Club Steaua Bucureşti SA) împotriva deciziei din 21 decembrie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a IV-a civilă.

În data de 21 decembrie 2016, în litigiul cu Clubul Sportiv al Armatei, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele “Steaua” şi “Steaua Bucureşti” în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

După această decizie, Becali a înregistrat marca “FCSB”, dar şi aceasta a fost contestată de juristul CSA, Florin Talpan, care a considerat că se poate confunda cu FC Steaua Bucureşti şi cu mărcile anulate.

Becali, convins că va câștiga procesul cu Clubul Sportiv al Armatei

Cu o zi înainte de decizia ICCJ, Gigi Becali a declarat că este sigur că va câştiga litigiul cu MApN privind marca Steaua, precizând că ar fi apoi dispus la o împăcare cu CS al Armatei.

“De mâine toată lumea va spune Steaua, s-a terminat cu FCSB de mâine. Câştigăm sută la sută. Aşa e dreptatea, legea şi adevărul. Nu mai este Oprea, ca să se bage el, nu mai e nici Coldea ca să se bage, nu mai este nici Dumbravă. Dumbravă este, dar nu mai are curaj. Stai să termine justiţia, să spună justiţia totul, care este situaţia şi după aia să stabilim. Stai să rămână ei în divizia a patra, să se desfiinţeze după un an şi după aia <hai, mă, să ne împăcăm, că voi şi aşa nu puteţi să faceţi!> “, a declarat Becali, la Digi Sport.

Recent, Becali anunțase și că renunță la finanțarea clubului FCSB

Joi, Becali a precizat în ce condiţii ar reveni în fotbal: “Eu mă reîntorc dacă stau cu Burleanu şi cu ăia trei-patru băieţi şi spun 1, 2 ,3, 4. Vreţi să facem fotbal curat şi să avem regulamente, să schimbăm asta, asta, să facem curăţenie, regulamente? E simplu, eu mă întorc. Vreţi, bine, nu, îmi văd de treaba mea. Avocaţii ăia care sunt la comisii să se înregistreze ca arbitri, că sunt în afara legii. Cum să te judece dacă nu are dreptul să te judece.”

El a mai spus că nepotul său Vasile Geambazi, care figurează în acte ca acţionar majoritar la FCSB, i-a promis că va face o echipă anul viitor care să ia titlul la pas.

“De la anul, mi-a spus mie Vasi, va face echipă puternică să spulbere, să nu mai aibă nicio emoţie, aşa mi-a zis Vasi. Indiferent dacă ia sau nu titlul, dar nu e indiferent, că titlul e luat. O să fie mai repede luat, decât după alea trei etape. Joacă jucătorii din elan, acum nici nu mai e nevoie să-i motivezi”, a adăugat Becali.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.