“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNATIONALPOLITICASTIRI

Sacrilegiu de Ziua Națională: Raed Arafat, CRIMINALUL de români, a fost decorat de Iohannis cu „Steaua României” în grad de „Cavaler”

Criminalul de romani, Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat, pe Facebook, că a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu ordinul „Steaua României” în grad de „Cavaler”.

„Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația „Steaua României” în grad de „Cavaler”, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional.

Vezi si – LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA

Totodată, vreau să adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul ca m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!”, a transmis, pe Facebook, Raed Arafat.

Vezi si – ION CRISTOIU: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și LISTA APĂRĂTORILOR NEVACCINAȚILOR

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. NU inteleg ce sacrilegiu??? omul acesta a facut pentru Romania mai mult decat 100 de pacalici romani verzi, cinste mediclui Raed Arafat. Cinste tuturor celor care tin cu tara.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.