“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

România CLANURILOR:Nepoata Aurei Vasile, PSD-istă de frunte în anii 2000, a fost numită șefa Inspectoratului de Stat în Construcții

Victorita Dumitrascu e1711696948742 640x400 1

Premierul Marcel Ciolacu a numit-o joi în funcția de inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) pe Victorița Dumitrașcu, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Ea l-a înlocuit în funcție pe Paul Racoviță.

Victorița Dumitrașcu este inspector în cadrul ISC, potrivit declarațiilor sale de avere. Cea mai recentă declarație arată că deține împreună cu familia două case în București și una în Poiana Țapului, are două autoturisme BMW și bijuterii în valoare de 20.000 de euro.

Victorița Dumitrașcu este nepoata Aurei Vasile, au declarat surse politice. Aura Vasile a fost unul dintre liderii PSD București în anii 2000, fiind apropiată de puternicul fost ministru al Industriilor Dan Ioan Popescu.

Ulterior, Aura Vasile a devenit mâna dreaptă a lui Marian Vanghelie, șef PSD București și primarul Sectorului 5.

Aura Vasile a fost deputat PSD timp de trei mandate. În 2011 a cochetat cu UNPR, partidul condus de Gabriel Oprea, dar în ultimul moment nu a mai aderat la formațiunea politică ce asigura majoritatea guvernamentală alături de PDL-ul lui Traian Băsescu.

Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) este o instituție esențială pentru piața construcțiilor și a urbanismului. Inspectorii ISC verifică respectarea legislației în privința construcțiilor civile, fie că e vorba de marile proiecte publice sau de proiectele imobiliare private.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.