Româncă de 27 de ani, împuşcată şi aruncată de la etaj de iubit în Austria. Bărbatul a luat apoi doi ostatici, o femeie şi un copil de 4 ani (Video)

Tragedie românească, luni, în orașul austric Bregenz. O tânără de 27 de ani din România ar fi fost împuşcată şi apoi aruncată de la etaj de iubitul ei tot român. Femeia a murit pe loc.

Presa din Austria scrie că toate indiciile anchetatorilor duc către crimă.

Potrivit procuroriloe, cei doi români se certau în apartament. Vecinii spun că au auzit ţipete, au chemat poliţia şi, în timpul convorbirii s-a auzit un foc de armă.

Femeia pica de la etajul al doilea chiar în momentul în care a ajuns primul echipaj de poliţie. Românul avea un pistol şi striga că o să omoare toţi poliţiştii.

Scenele de groază au continuat, pentru că tânărul de 30 de ani a luat apoi doi ostatici, o femeie si un copil de 4 ani. Oamenii legii au negociat cu el şi, într-un final, i-a eliberat.

La faţa locului au venit şi trupele speciale, care, în momentul în care au încercat să intervină în forţă, românul s-a aruncat de la etaj. Acum e în comă indusă la spital şi nu poate fi interogat.

Până la această oră, nu se ştie exact de ce a murit românca, dacă a împuşcat-o sau a murit din cauza căzăturii, relatează vol.at.

Cei doi avea patru copii care au fost preluaţi de autorităţile austriece.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU