“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINII

Maestrul Ion Cristoiu NIMICEȘTE “intrarea” în Schengen: Vom sta șapte ore la graniță, în loc de trei!

cristoiu 780x470 1

Jurnalistul Ion Cristoiu critică acordul semnat de România pentru Schengen. Deși România a devenit parte a spațiului Schengen pe frontierele aeriene și maritime, unde controalele au fost eliminate, pe frontierele terestre, potrivit spuselor lui Cristoiu, controalele vor deveni chiar mai stricte.

Potrivit lui Ion Cristoiu, actul semnat de Predoiu este considerat cea mai mare umilință suferită de România de la Dictatul de la Viena încoace:

„Deodată aflăm că puterea din România, troica reprezentată de Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au negociat un acord politic prin care noi luăm cinci angajamente și s-ar putea să luăm în considerare să intrăm și terestru. Dacă nu îndeplinim unul din ele nu se mai discută. Și UE, Ursula, Scholz spun că e mare succes.

Care e mare succes. UE a spus că noi îndeplinim toate condițiile dar să negociem cu Austria. Cum să negociem că Austria e colegă de clasă cu noi, egală cu noi. Potrivit acordurilor, noi suntem o țară supravegheată. Pe aeroporturi noi vom fi o țară supravegheată. Pe cale terestră vor fi mai multe controale, în loc de trei ore vom sta șapte, că vor fi mai multe controale”, a comentat Ion Cristoiu pe blogul său.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.