“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSOCIETATESTIRI

REVOLTATOR SAU NU? Tiganii primesc 4.000 LEI de la stat pentru a sta degeaba!

img 1
TIGANII PRIMESC BANI DE LA STAT, ADICA DE LA CONTRIBUABILI, PENTRU A FRECA MENTA:

Familia lui Strugurel Stănescu, din Paşcani, este sută la sută asistată social. Primește ajutoare sociale de peste 4.000 de lei lunar.

O parte din bani este în produse alimentare, iar diferența până la suma totală o primește de la Primăria Municipiului sub formă de ajutor social.

Familia lui Strugurel Stănescu este domiciliată pe Dealul Spirii de pe Unirii şi este cea mai numeroasă familie din Pașcani: doi adulţi şi zece copii.

Cel mai mic dintre copii are câteva luni. Restul au 2, 5, 6, 8, 10, 13, 14, 17 respectiv 19 ani. Nu sunt la școală, iar cei mari nu muncesc pentru că, zic ei, nu au unde.

Toţi primesc mâncare de la cantina socială, gratuit, în fiecare zi, inclusiv în weekend. Ba mai mult, pe lângă masa caldă – felul 1, 2 și desert – mai primesc lunar și bani de la Primăria Municipiului Pașcani, aproape o mie de lei contravaloarea ajutorului socială și a alocației de susținere, potrivit televiziunii locale bitTV.

Stâlpul familiei este Strugurel Stănescu. Are 47 de ani și se declară nemulțumit de veniturile acordate de primărie. Merge frecvent în audiențe la cei din conducerea Municipiului pentru a cere mai mulţi bani.

„Am zece copii. Cel mai mare are 19 ani şi cel mai mic are şapte luni. Stăm aşa cu copiii, mai cresc animale, un purcel, altceva ce să fac?

Eu mi-am căutat loc de muncă, dar dacă nu este, nu am unde să mă duc. Dacă nu ar fi loc de muncă, nu m-aş duce?”, a spus Strugurel Stanescu pentru bitTV.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Nunumai tiganii, toti trintorii din Romania primesc bani fara sa munceasca. Acest gen de ajutor social trebuie anulat, caci reprezinta furt din banii celor care muncesc si dau dari la stat.

  2. Nunumai tiganii, toti trintorii din Romania primesc bani fara sa munceasca. Acest gen de ajutor social trebuie anulat, caci reprezinta furt din banii celor care muncesc si dau dari la stat.

  3. …ăștia sunt cei care ne pun primari , parlamentari ,…tot ce se votează . Indiferent de culoarea politică ,toți se folosesc de asistații social, în alegeri , mitinguri ( să nu uităm pe Floricica dansatoarea ) și nu numai . Așa că nu văd pe nimeni interesat să termine cu asta .

  4. …ăștia sunt cei care ne pun primari , parlamentari ,…tot ce se votează . Indiferent de culoarea politică ,toți se folosesc de asistații social, în alegeri , mitinguri ( să nu uităm pe Floricica dansatoarea ) și nu numai . Așa că nu văd pe nimeni interesat să termine cu asta .

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.