“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATI

REȚINERI bombă făcute de DNA

Fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, si fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu au fost retinuti joi dupa-amiaza de DNA Ploiesti in dosarul privind Apa Nova, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres.

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu este suspectat ca ar fi facut trafic de influenta in favoarea societatii Apa Nova Bucuresti prin intermediul lui Vlad Moisescu si Costin Berevoianu, ambii avand relatii importante in administratia publica locala, potrivit surselor citate.

dna

Timp de mai multi ani, Ovidiu Semenescu, in calitate de reprezentant neoficial in Romania al unui grup de firme, s-ar fi folosit de relatia cu Vlad Moisescu si de influenta pe care acesta o avea la nivelul Primariei sectorului 1, pentru obtinerea unor contracte cu institutii publice. In schimbul serviciilor sale, Moisescu ar fi primit contracte de consultanta pentru o firma pe care o controla, fara a presta in realitate niciun serviciu in baza acelor contracte.

Semenescu ar fi procedat in acelasi mod si cu Costin Berevoianu, pentru ca acesta sa-si exercite influenta la nivelul Primariei Municipiului Bucuresti.

Conform acelorasi surse, Semenescu ar fi primit sume mari de bani in schimbul interventiilor in favoarea firmelor controlate de grupul respectiv, desi nu a fost niciodata angajat oficial in nicio functie din cadrul acestor societati.

Procurorii Serviciului Teritorial Ploiesti al DNA au ridicat, joi, documente de la Apa Nova Bucuresti, de la Primaria sectorului 1 si Primaria Capitalei, acestia efectuand, totodata, cinci perchezitii in Capitala, la domicilii si sedii de firme, intr-un dosar de fapte de coruptie din perioada 2008-2015.

La sediul DNA Ploiesti au fost adusi pentru audieri omul de afaceri Ovidiu Semenescu, fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, precum si Costin Berevoianu, fost consilier personal al lui Sorin Oprescu.

VEZI SI: O româncă din Italia se destăinuie. Ce spune despre România și despre tratamentul din țara noastră uimește pe toată lumea:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.