Reputat medic: pacienții care au suferit efecte adverse după VACCINARE nu sunt luați în serios de alți medici și sunt tratați cu dispreț

Acest articol de pe site-ul Infowars.com relatează cum medicii refuză să asculte pacienți care au suferit efecte adverse în urma vaccinării, potrivit unui medic.

Un medic din California a tras un semnal de alarmă despre faptul că medicii își ignoră în mod obișnuit pacienții care au suferit leziuni cauzate de vaccin, susținând că a tratat sute ca urmare.

Dr. Michael Huang a explicat vineri în „The Ingraham Angle” cum a observat o creștere majoră a rănilor provocate de vaccin și a tratat sute de pacienți răniți prin vaccin de la lansarea testului COVID în 2021.

„Înainte de programul de vaccinare COVID, am văzut poate una sau două leziuni legate de vaccinul pentru adulți și au fost ușoare”, a spus Huang.

Citiți și:  VACCINAT vs. NEVACCINAT: Cine e MAI BOLNAV? STUDIU INEDIT efectuat pe COPII americani VACCINAȚI, comparativ cu COPII NEVACCINAȚI

Leziunile la vaccin pe care le vede acum includ dureri în piept, neregularități menstruale și pierderea sarcinii.

Huang, un practicant de 20 de ani din Roseville, a continuat să sugereze că narațiunea instituției despre COVID a denaturat judecata comunității medicale cu privire la ARNm experimental și riscurile sale.

„Trebuie să-mi cer scuze în numele profesiei mele. Medicii au căzut cu adevărat pe față și au refuzat să asculte pacienții care prezintă simptome de răni prin vaccin și, practic, presupun că nu există”, a spus el.

Huang a citat datele VAERS publicate recent de Florida Surgeon General care arată o creștere cu 1700% a leziunilor prin vaccin de când a fost introdus ARNm pentru a susține că guvernul nu ar trebui să-l mai recomande.

Citiți și:  Pe cine a salvat vaccinul? Panică la nivel mondial după explozia de morți inexplicabile

„Guvernele ar trebui să lase medicii să practice medicina”, a spus el.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu