Răsturnare totală de situație! Nicolae Ciucă tocmai A ANUNTAT!

În cursul zilei de luni, premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat că va căuta orice soluție posibilă pentru ca România să aibă un Guvern. Cu toate acestea, el a subliniat că dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci își va depune mandatul de premier.

”Toți liderii politici trebuie să înțeleagă că este o situație de criză și avem nevoie de un nou Guvern. Încă am speranțe că se poate învesti un Guvern în acest mandat. Atunci când voi considera că aceste șanse nu mai sunt, voi proceda ca atare. Voi căuta să găsesc orice soluție posibilă să avem Guvern.”, a spus Nicolae Ciucă.

Dictatură militară în România?
Dan Vîlceanu, secretar general al PNL, a reacționat în urma criticilor despre Nicolae Ciucă. Astfel, acesta a spus că nu se pune problema ca România să ajungă la dictatură militară.

În acest context, Dan Vîlceanu a spus și că PNL înţelege responsabilitatea pe care o au pentru ieşirea din criză.

„Domnul Nicolae Ciucă e civil, e fost militar, e în rezervă şi e general. Ceea ce vreau să subliniez prin acest lucru, că a fost general, este faptul că este un om care are capacitatea intelectuală să conducă un guvern. Am văzut tot felul de exprimări, în perioada asta, cu dictatură militară.

Doamne fereşte! Este un om pe care îl cunosc foarte bine, cu care am făcut echipă şi cu care vrem să facem echipă în continuare şi o să vedeţi că comportamentul PNL, în ceea ce-l priveşte pe Nicolae Ciucă, nu este comportamentul pe care l-aţi văzut la PNL când a venit Florin Cîţu premier”, a declarat Dan Vîlceanu la Prima TV.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *