RASTURNARE TOTALA DE SITUATIE. Florin Cîțu s-a răzgândit!

Ei sunt cei care ar putea intra la guvernare! Răsturnare de situație pe scena politică. Florin Cîțu s-a răzgândit pe tema accederii unui puternic partid politic în noul Guvern. Ce a spus premierul interimar despre PSD și mai ales cum îi vede în acest moment pe cei de la USR?

O nouă poziție și încă o răsturnare de situație are loc chiar acum pe scena politică. În fiecare oră mai apar noi declarații care modifică tot ceea ce se credea până acum. A venit rândul lui Florin Cîțu să se răzgândească.

Acum, liderul PNL parcă i-ar dori pe cei de la USR într-un nou Guvern. Asta după ce în urmă cu câteva zile, Florin Cîțu a susținut că nu ar mai putea fi vorba de o Coaliție cu USR după cei din urmă s-au aliat cu AUR și au dat jos Guvernul trecut. În aceast moment, îns, Florin Cîțu i-a invitat pe cei conduși de Dacian Cioloș să refacă coaliția cu PNL.

„Încă se negociază și cu PSD și cu USR. Eu sper să mai avem azi o discuție, știu că domnul Nicolae Ciucă a mai avut azi o discuție cu PSD și USR. PNL este în spatele domnului Ciucă. PSD a spus anul acesta de multe ori că ei nu vor la guvernare, eu nu înțele pretextele de a primi minstere. Eu cred că nu vor să negocieze nimic și încearcă să forțeze nota cu astfel de discuții. Nu se poate reface USL”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu: Sigur că pot reveni la guvernare
El este de părere că ar trebui să existe o discuție cu cei de la USR. În acest sens, a spus Cîțu, premierul desemnat Nicolae Ciucă are mandat să negocieze cu USR.

„Trebuie să discutăm bărbătește, față în față. Sigur că pot reveni la guvernare”, a declarat Florin Cîțu.

Cea mai bună veste pentru toată România! Anunțul făcut astăzi de Florin Cîțu: Asta am făcut

Răsturnare totală de situaţie! Statul român, acuzat de infracțiune după ce a introdus obligativitatea certificatului verde

Pfizer a luat o decizie mondială. Cât va fi valabil vaccinul? E definitiv
El a mai spus că dacă nu se va ajunge la niciun rezultat, atunci s-ar putea merge pe varianta unui Guvern de tehnocrați.

„Să fie toți tehnocrați! Este o variantă la anticipate, dar cel care decide este președintele României”, a comentat Florin Cîțu.

Până când se va ajunge la un numitor comun, premierul desemnat Nicolae Ciucă are orele numărate. El este nevoit să vină cu o soluție în cel mai scurt timp. Dacă trec cele 10 zile oferite pentru acest lucru, atunci situația se va complica și mai tare.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *