Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

Radu Mazăre încasează o LOVITURA DURA, direct la Rahova. Detalii explozive

mazare evz feri

Radu Mazăre este în stare de șoc. Motivul are legătură cu una dintre dintre cele mai mari afaceri susținute de el în perioada când era primar la Constanța

Radu Mazăre a primit o veste proastă direct la Rahova. Firma care avea susținerea necondiționată pe vremea când era primar și care se ocupa cu afișajul stradal din Constanța a pierdut monopolul pe acest subiect.

Este vorba de firma Seaview Media, deținută de afaceristul Ionuț Barbu, care timp de 15 ani s-a ocupat de afișajul stradal din orașul păstorit de Radu Mazăre.

Primăria Constanța va organiza o nouă licitație, scrie Info Sud-Est.

Contractul dintre primărie și Seaview Media, una dintre marile afaceri ale epocii Mazăre, fusese semnat în iunie 2004 pe o perioadă de 15 ani, în condiții dezavantajoase pentru municipalitate.

O comisie înființată de Radu Mazăre în luna mai 2004 stabilea ca prețurile pe care câștigătorul licitației urma să le plătească primăriei să fie de 13 ori mai mici decât cele practicate înainte de 2004, scrie Info Sud-Est.

Firma câștigătoare, Seaview Media, era deținută la acel moment de afaceriștii Ionuț Barbu și Elan Schwartzenberg. Firmele administrate de Ionuț Barbu au mai primit de la Primăria Constanța condusă de Radu Mazăre și Consiliul Județean Constanța condus de Nicușor Constantinescu două contracte în valoare de 340.000 de euro, finanțări nerambursabile în valoare de 600.000 de euro, respectiv 400.000 de euro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.