ULTIMA ORĂ: Radu Mazăre, MUTAT într-un alt penitenciar

Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Albă. Acesta urmează să fie audiat într-un dosar al DNA Constanţa şi trebuie să fie mai aproape de locul audierii, transmite Realitatea TV.

Radu Mazăre urmează să fie audiat începând cu ora 10.00, într-un dosar în care este suspectat de complicitate la abuz în serviciu, alături de actualul primar al Constanţei, Decebal Făgădău

Primarul din Constanţa, Decebal Făgădău, şi fostul edil al municipiului, Radu Mazăre, sunt cercetaţi de DNA pentru infracţiuni privind eliberarea unei autorizaţii de construcţie a unui hotel din staţiunea Mamaia.

Potrivit procurorilor, este vorba despre un hotel din staţiunea Mamaia, construit în zona centrală, acesta fiind ridicat în baza unei autorizaţii emise în anul 2009 de primăria Constanţa. Imediat, primarul şi firma care a construit hotelul au fost acţionaţi în judecată de o societate care avea sediul în vecinătate, cerând anularea autorizaţiei de construţie, susţinând că îi este vămătat dreptul de proprietare. În 2012, judecătorii din Constanţa au decis anularea autorizaţiei de construţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.