“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALSPORT

Radu Banciu, despre Halep: “Este ridicol să devii numărul 1 într-un sport în care tu nu ai câștigat niciodată nimic”

bh

Reușita Simonei Halep de a ajunge pe primul loc în clasamentului WTA nu i-a impresionat pe realizatorii B1TV, Radu Banciu și Dan Bâra. Cei doi au comentat în ediția de luni a emisiunii Unșpe Metri conjucturile care au făcut-o pe româncă să fie lider mondial.

“Simona Halep a pierdut finala de la Beijing așa cum le-a pierdut și pe celelalte. Ea nu are decât un singur turneu câștigat în acest an, la Madrid, în rest a pierdut toate cele 4 finale jucate, este un paradox acesta să devii lider al clasamentului mondial după un turneu pe care îl pierzi în fața numărului 15 mondial”, a afirmat Radu Banciu.

Realizatorul B1TV a criticat și regulamentul WTA de acordare a punctelor, care duce la situații precum cea în care se află Halep în care numărul 1 mondial ajunge în această postură pentru că joacă multe turnee, chiar dacă în realitate nu a câștigat niciun turneu care să conteze în lumea mare a tenisului.

“Modificarea regulamentului nu mai pune în valoare performanța absolută. Este ridicol să devii numărul 1 într-un sport în care tu nu ai câștigat niciodată nimic. Așa sunt clasamentele în lumea de astăzi”, a precizat Radu Banciu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

14 comentarii

 1. ESTE RIDICOL SA TE CONSIDERI JURNALIST CU DOUA PREGATIRI DE BAZA,Geografia si franceza de balta

 2. Cred ca dl. (??) Banciu a descoperit marele secret ascuns al Simonei Halep: aceasta si-a cumparat punctele din clasamentul WTA din banii familiei. In ce priveste locul 1 WTA imi aduc aminte de perioada cand Caroline Wozniacki il ocupa fara sa fi castigat nici un turneu de grand slem si multa lume ii reprosa acest lucru.

 3. Cretinismul sau Schizo" ,este boala ta de baza? faci parte dintr-o televiziune inghesuita.Boala ta este vizibila.

 4. Cretinismul sau Schizo" ,este boala ta de baza? faci parte dintr-o televiziune inghesuita.Boala ta este vizibila.

 5. IN GENERAL NU SUNT DE ACORD CU bANCIU DAR DE DATA ASTA ARE DREPTATE..INAFARA DE INSULTE CINEVA POATE SA-L CONTRAZICA…??????.adevarul doare DAR NU AVEM CE FACE !!!!

 6. IN GENERAL NU SUNT DE ACORD CU bANCIU DAR DE DATA ASTA ARE DREPTATE..INAFARA DE INSULTE CINEVA POATE SA-L CONTRAZICA…??????.adevarul doare DAR NU AVEM CE FACE !!!!

 7. Off… Doamne ca muuulti dobitoci mai ai in gradina!!!Banciuleeee strugurii is copti,,,daca nu ajungi la ei e problema ta!!!

 8. In cinci ani, Simona le-a batut pe toate jucatoarele de TOP, si pe Serena, si pe Wozniacki, si pe Muguruza, si pe Ostapenko, si pe Sarapova, in diverse etape ale turneelor. Ce vreti, sa bata zilnic, pe toate, in toate turneele ?!? E foarte usor sa castigi doua Grand Slem-uri intr-un an, atat, si sa fii nr. 1 . E foarte greu sa aduni, ca o furnica, victorii si puncte in multe si epuizante turnee de-a lungul anului. Daca acum, in lume, unii afla de Romania, o tara mica-mica, se datoreaza acestei sportive. Nimeni, in lume, in schimb, nu a auzit de Banciu. Simona face acum ceea ce au facut, in timp, Nadia, Nastase, Hagi…

 9. Federer o lauda, iar acest oligofren critica o performanta unica in istoria sportului romanesc! Se mai uita cineva la emisiunea unui asemenea " cacarau".?!

 10. Federer o lauda, iar acest oligofren critica o performanta unica in istoria sportului romanesc! Se mai uita cineva la emisiunea unui asemenea " cacarau".?!

 11. In cinci ani, Simona le-a batut pe toate jucatoarele de TOP, si pe Serena, si pe Wozniacki, si pe Muguruza, si pe Ostapenko, si pe Sarapova, in diverse etape ale turneelor. Ce vreti, sa bata zilnic, pe toate, in toate turneele ?!? E foarte usor sa castigi doua Grand Slem-uri intr-un an, atat, si sa fii nr. 1 . E foarte greu sa aduni, ca o furnica, victorii si puncte in multe si epuizante turnee de-a lungul anului. Daca acum, in lume, unii afla de Romania, o tara mica-mica, se datoreaza acestei sportive. Nimeni, in lume, in schimb, nu a auzit de Banciu. Simona face acum ceea ce au facut, in timp, Nadia, Nastase, Hagi…

 12. ESTE RIDICOL SA TE CONSIDERI JURNALIST CU DOUA PREGATIRI DE BAZA,Geografia si franceza de balta

 13. Cred ca dl. (??) Banciu a descoperit marele secret ascuns al Simonei Halep: aceasta si-a cumparat punctele din clasamentul WTA din banii familiei. In ce priveste locul 1 WTA imi aduc aminte de perioada cand Caroline Wozniacki il ocupa fara sa fi castigat nici un turneu de grand slem si multa lume ii reprosa acest lucru.

 14. Off… Doamne ca muuulti dobitoci mai ai in gradina!!!Banciuleeee strugurii is copti,,,daca nu ajungi la ei e problema ta!!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.