“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

RA-APPS: Guvernul pregătește o vilă de protocol pentru Ciolacu în cartierul Primăverii, lângă cea în care locuiește acum Iohannis

klaus ciolacu 4

Potrivit unor surse, RA-APPS a cumpărat o nouă vilă de protocol într-un cartier de lux, pe care o renovează chiar în aceste momente. În noua vilă ar urma să locuiască premierul Marcel Ciolacu.

Regia Autonomă ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS), instituție subordonată Guvernului, ia măsuri pentru a transforma vila situată pe strada Nikolai Gogol nr. 3, din zona Primăverii a Bucureștiului, într-o reședință oficială. Această locație strategică se află la câțiva pași distanță de reședința actualului șef de stat.

În ciuda amplelor pregătiri, în răspunsul transmis, de RA-APPS a evitat să indice beneficiarul acestei viitoare reședințe oficiale.
În prezent, Executivul a elaborat și se pregătește să adopte un proiect de hotărâre prin care se propune declararea imobilului situat pe strada Nikolai Gogol nr. 3, împreună cu garajul și terenul aferent, ca bun de interes public național și atribuirea sa ca reședință oficială, informează realitatea.net.

Conform documentului oficial, impunătoarea proprietate se întinde pe 842 metri patrati. Vecinătățile sale sunt: Sud str Nikolai Gogol, Est: imobil str. Nikolai Gogol nr.5, Vest imobil str. Nikolai Gogol nr.1, Nord. str Dante Alighieri și imobilul din str.Dante Alighieri nr.6-10.

media 170506742187066800

Imobilul se află efectiv pe aceeași stradă pe care locuiește în prezent președintele României, iar la numărul 2 al aceleiași străzi, fostul șef de stat Traian Băsescu își avea reședința oficială după încheierea mandatului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.