PSD dă marea LOVITURA în guvern: Cine este femeia adusă de Adrian Câciu

PSD a dat o mare lovitură, marți, când a convins-o pe femeia care a făcut bugetul de stat în ultimii aproape 30 de ani. Daniela Pescaru a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Daniela Pescaru a avut, de când s-a angajat la MF, un rol important la elaborarea bugetului. Ea a demisionat din funcția de secretar de stat în Ministerul Finanțelor în noiembrie 2019, după ce PSD a pierdut puterea în urma moțiunii de cenzură.

Daniela Pescaru a început să lucreze la MFP în 1991, la Direcția Generală de Programare Bugetară, ca expert în domeniul de finanțare a autorităților și instituțiilor publice finanțate din bugetul de stat. În 2003 a fost numită șef serviciu Programarea bugetară a cheltuielilor de personal în sectorul bugetar, iar în 2007 director general adjunct Finanțe publice – domeniul programarea bugetară a cheltuielilor finanțate integral/parțial din bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat și bugetele fondurilor speciale, în 2009 preluând postul de director general. Ea a fost numită secretar de stat în 2014, prin decizie a premierului PSD Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *