“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

Prevenție! Poliția le va face șoferilor agresivi o labă dimineața

eftimie politist roz

Datele privind accidentele rutiere și agresivitatea în trafic din ultima vreme au determinat Poliția Rutieră să ia, în sfârșit, situația în mână. În condițiile în care mărirea amenzilor și a numărului de punctede penalizare nu funcționează, poliția va trece la măsuri mai drastice.

Agenții ieșiți pe traseu dimineața vor interveni prompt în cazul în care depistează un șofer agresiv în trafic și-i vor face, pe loc, o labă să se mai calmeze. Șoferul vinovat va fi tras pe dreapta, dus în mașina de poliție și masturbat până la finalizare de către un agent care va folosi o mânușă specială în acest sens.

În cazul în care șoferul se va dovedi reticent și nu va prezenta o erecție oamenilor legii, pentru realizarea procedurii, agentul va putea să meargă pe metoda alternativă, respectiv un masaj la prostată până la obținerea rezultatului dorit. Ministerul de Interne a anunțat că nu va fi nevoie de pregătiri speciale pentru polițiștii care vor face acest gest întrucât deja sunt obișnuiți să facă asta majorității infractorilor pe care-i întâlnesc, instituția având deja o experiență de 30 de ani în domeniu.

Acest articol este un pamflet.

Sursa – TNR

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.