Premierul Nicolae Ciucă ar putea face o ‘NOUĂ EXECUȚIE’!

Premierul Nicolae Ciucă ar urma să facă o nouă înlocuire la vârful unei instituții de control, spun sursele Bugetul.ro. Mai exact, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor ar putea fi din nou schimbat. Așadar, după demiterea lui Claudiu Dolot de la vârful ANPC, frâiele instituției au fost preluate de Mihai Culeafă, vicepreședinte cu atribuții de președinte.

Surpriză, însă! Mihai Culeafă ar urma să fie schimbat de la vârful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, au spus surse politice.

Înțelegerea inițială fusese ca acolo unde există președinți de consilii județene ai PNL prefecții să fie ai PSD și invers. Ulterior, s-au răzgândit.

Astfel, s-au reluat negocierile și pentru secretarii de stat. Reamintim că președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor are rang de secretar de stat.

Situația este, momentan, incertă, au dezvăluit sursele Bugetul.ro. Postul de președinte al ANPC „ba a fost la PNL, ba a trecut la PSD”, au declarat surse ale Bugetul.ro.

Din lumea sportului, a ajuns în Consiliul Local Pantelimon, în Parlament, apoi șef la ANPC
CV-ul publicat pe site-ul oficial al lui Mihai Culeafă nu este foarte stufos. În 2016, Culeafă a candidat la postul de primar al orașului Pantelimon.

Într-un interviu acordat jurnalistului Dan Bucura, el dezvăluia că provine din lumea sportului.

„Am 45 de ani, provin din lumea sportului. În tinerețe, am făcut un sport care formează caractere: rugby mai exact. Îmi doresc pentru Pantelimon înființarea unei baze sportive”, a afirmat, la PsNews, Mihai Culeafă.

Potrivit CV-ului său, la 35 de ani, în 2006, Mihai Culeafă a absolvit Facultatea de Administrație Publică și Drept din cadrul Universității Hyperion.

În perioada 2012-2013, e a fost manager al Federației Române de Rugby în cadrul echipei U-18.

Între noiembrie 2012 și mai 2016 a fost jurist la Platinium Flor 95.

În perioada iunie 2016-noiembrie 2016 a fost consilier local orașului Pantelimon, pentru ca apoi, între 2016 și 2020, să fie deputat PNL.

În septembrie 2021 a intrat în ANPC, el fiind numit vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *