fbpx
GENERAL

Preliminariile EURO 2024: Cine transmite meciul România – Kosovo

Preliminariile EURO 2024 Cine transmite meciul Romania – Kosovo

Meciul România – Kosovo, din preliminariile EURO 2025 începe de la ora 21:45 și va fi transmis în direct de Antena 1.

Jocul va fi al doilea din „dubla” de acasă din septembrie, după cel cu Israelul. Punctele sunt vitale în ecuația calificării din două motive: tricolorii și-ar mai trece în cont 3 puncte, dar ar fi aproape siguri că au scăpat de urmărirea celor din Kosovo, care, după primele 4 jocuri acumulaseră doar 3 puncte.

România – Kosovo: oaspeții vin cu două vedete din Superliga

În primul joc, disputat la Prishtina, România a scos un punct, 0-0. Dar tricolorii au avut mari emoții pe stadionul „Fadil Vokrri”. Vedat Muriqi, de la Mallorca, Mergim Vojvoda, de la FC Torino, Amir Rrahmani, de la Napoli, Edon Zhegrova, de la Lille, sunt doar câțiva dintre jucătorii importanți ai kosovarilor.

În lotul lor mai sunt și câteva figuri foarte cunoscute nouă: Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj, și Albion Rrahmani, noua senzație de la Rapid. Nu lipsește nici Florian Loshaj, acum la Istanbulspor, jucător care a fost legitimat, în sezonul 2019 – 2020, și pe la Poli Iași.

România – Kosovo. Edi Iordănescu: „Avem șansa reală de a reveni la Euro după 8 ani”

„Ne aflăm în fața unui moment important în drumul nostru spre EURO 2024. Meciurile cu Israel și Kosovo reprezintă o șansă mare de a lua o opțiune serioasă de calificare.

E o oportunitate pe care am câștigat-o luptând în meciurile de până acum și de care trebuie să profităm, trebuie să abordăm aceste partide cu determinare și concentrare maxime! Avem șansa reală de a reveni la Campionatul European după 8 ani de zile.

Cred că avem calitatea și valoarea necesare să ne impunem și să ne urmăm visul. Am încredere în jucători și în spiritul lor de sacrificiu. Parcursul din aceste preliminarii a arătat că această echipă poate și, mult mai important, că luptă până la final pentru obiectivul pe care ni l-am propus”, a spus selecționerul Edi Iordănescu înaintea „dublei” cu Israel și cu Kosovo.

Varianta optimistă la care visează toți fanii tricolorilor este ca, la finalul acestor meciuri din septembrie, România să-și mai adauge 6 puncte în clasament, caz în care ar ajunge la un total de 14, iar turneul final s-ar vedea destul de clar. În orice alt caz, lucrurile se complică, dar nu ne scot definitiv din ecuația calificării.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.