Predictie CUTREMURATOARE pentru romani! Din vară CRESC taxele. Nu sunt bani de pensii și salarii

Senatorul liberal Florin Cîțu, unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai Guvernului Dăncilă, apreciează că alianța de guvernarea va fi nevoită să mărească taxele din cauza faptului că va rămâne fără bani de pensii și salarii. Nu este pentru prima dată când Cîțu face astfel de aprecieri.

Taxele vor crește pentru că Guvernul nu mai are capacitatea de a acoperi cheltuielile, inclusiv cele cu pensii și salarii. Aceasta este opinia senatorului liberal Florin Cîțu, postată pe pagina sa de Facebook.

„Pregatiti-va! Guvernul are probleme mari cu finantarea cheltuielilor curente, inclusiv pensii si salarii.
Dragnea si ai lui au incercat sa se imprumute pentru 12 luni si nu au putut. A luat totusi bani la 118 luni dar mai SCUMP ca acum 3 saptamani.
In doar trei saptamani guvernul a fost nevoit sa creasca dobanda pe care o plateste de la 4.76% la 4.98%. Faceti un calcul sa vedeti ce inseamna aceasta crestere pentru un imprumut de 322 milioane lei. Nu mai are nimeni incredere in acest guvern toxic. Dar guvernul trebuie sa plateasca promisiunile facute de Dragnea si gasca lui de infractori. Va va pune sa platiti pe voi cei din sectorul privat. Stie ca oricum nu-l votati si asa se razbuna pe voi.”, a postat fostul bancher.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *