“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Povestea tinerei din Bucureşti care a fost TALHARITA DE UN TIGAN la metrou: ‘Dacă mai ţipi, te omor!’

img 8

O tânără din Bucureşti a fost victima unei tâlhării la metrou, iar povestea ei ne arată realitatea cruntă din România anului 2018 în care trăim.

Deşi agresorul tigan care a umplut-o de sânge şi i-a furat telefonul a fost identificat, el nu a fost încă prins.

Mai mult, tânărul a mai fost condamnat pentru astfel de fapte, ultima condamnare fiind de şase ani de închisoare în anul 2015.

Cu toate acestea, el se află în continuare în libertate.

“?? ????????? ??? î? ?????ă Claudiu, ? ??? ??? ?? ? ??? ?? ???? ș? ???? ??? ?â??? ????ș. ??? ??? ???? ? ?????? ?????? ???? ????????? ș? ?â??ă??? î? ????????, ??? î? ???? ? ???? ????????? ?? ? ??? ?? î?????????. ??? ?? ?????? ??? ???? ?? ? ????, ??? ????ț?? ??? ?-? ???ș?? ?ă ?????ă ?? ??????????.

În schimb eu am rămas cu atacuri de panică, cu frică de metrou, cu frică de întors acasă seara de la muncă, cu mâini transpirate și înțepături în piept, și-n mare cu frică de absolut orice. Seara mă uit în spate înainte să intru în scară și cam toată lumea mi se pare ușor dubioasă acum”, a scris Alina pe Facebook.

Tânăra a povestit momentele de groază prin care a trecut atunci când agresorul a lovit-o, a ameninţat-o cu moartea şi i-a furat telefonul.

“Înainte să cobor în pasaj văd că un tip îmbrăcățel, curățel, țigan (dar ce treabă are asta?) coboară scările. Intru în pasaj și merg vreo 10 metri până când el încetinește. Hei ce faci? Nu-l bag în seamă. Din nou neața, ce faci? Îi zic să mă lase în pace și-i urez o zi bună. Mă împinge la perete. Mă gândesc la viol și încep să urlu. Ajutooooor! Ajutooooor! Taci fă! Mă caută de telefon și mi-l smulge. Sunt șocată că nu e nici naiba în pasaj și strig din nou. Îmi pune mâna la gura. “???ă ??? ț??? ?? ????!” și-mi dă un pumn. Cad, dar nu-mi pierd cunoștința. Amețită, mă ridic și fug plângând prin pasaj ca să ies la suprafață. Îmi bubuie capul și mi se scurge roșu de pe față. Pe mâini sunt plină de sânge. Ies din pasaj și doi turiști care așteptau să-și ia covrigi de la Patiseria Tineretului fac ochii mari și mă ajută să sun la 112. Omg, what happened? Let’s call the Police”, a fost mesajul transmis de Alina şi distribuit de peste 1.000 de persoane.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.