Povestea deținutului acuzat ca A UCIS DOI PEDOFILI în închisoare

Un deținut a mărturisit recent că a ucis doi pedofili condamnați la o închisoare din Corcoran, California, în ianuarie.

Într-o scrisoare către Mercury News, Jonathan Watson, în vârstă de 41 de ani, a declarat că i-a bătut până la moarte pe David Bobb, în ​​vârstă de 48 de ani, și Graham De Luis-Conti, 62 de ani.

Înainte de moartea lor, Bobb și De Luis-Conti au fost condamnati la pedepse pe viață, după ce au fost gasiti vinovati pentru agresiune sexuală agravată la copii sub 14 ani.

La șase zile după ce Watson a fost transferat în penitenciar, el a scris că „un pedofil” s-a mutat în celula sa și s-a referit la individ ca „Molester # 1”.

În acea noapte, Watson se întorsese în celula după ce l-a avertizat pe consilierul închisorii că ar putea deveni violent. Cu toate acestea, consilierul nu l-a luat in seama.

„Nu puteam dormi fără să fi făcut ceea ce mi-a spus fiecare instinct că ar trebui să fac chiar atunci și acolo, așa că am împachetat toate lucrurile pentru că știam că, într-un fel sau altul, situația va fi rezolvată a doua zi”, a scris Watson.

Acesta a continuat:

Aveam treaba când a apărut Molester # 1 și și-a pus televizorul pe PBS Kids. Dar de data aceasta, altcineva a spus ceva în sensul „Chiar acest tip va urmări acest lucru în fața noastră?” și îmi amintesc că am spus: „Am primit asta”. Și am ridicat bastonul și m-am dus să „lucrez” la el.

Watson a spus că a părăsit celula apoi ca să găsească un gardian și să se întoarcă când l-a întâlnit pe al doilea pedofil.

„Când am ajuns la nivelul inferior, am văzut un cunoscut traficant de copii și m-am gândit că voi face la toată lumea o favoare.”, a comentat el.

Se pare că oficialii penitenciarelor nu au observat nimic din agitație, așa că Watson a povestit unuia dintre ei ce s-a întâmplat și ulterior a dat autorităților o mărturisire completă.

În încheiere, el a scris că sentința sa pe viață pentru o condamnare la omor din 2009 i-a oferit o oportunitate unică de a se apropia de persoanele care sunt „cel mai rău coșmar al tuturor părinților”.

Ulterior, Watson a declarat că va pleda vinovat pentru ambele crime, dacă statul ar decide să-l ducă în instanță. Cu toate acestea, încă nu s-au depus acuzații împotriva sa, iar ancheta este în desfășurare. Articol tradus de pe Front14.net.

LASA UN COMENTARIU