Povestea deținutului acuzat ca A UCIS DOI PEDOFILI în închisoare

Un deținut a mărturisit recent că a ucis doi pedofili condamnați la o închisoare din Corcoran, California, în ianuarie.

Într-o scrisoare către Mercury News, Jonathan Watson, în vârstă de 41 de ani, a declarat că i-a bătut până la moarte pe David Bobb, în ​​vârstă de 48 de ani, și Graham De Luis-Conti, 62 de ani.

Înainte de moartea lor, Bobb și De Luis-Conti au fost condamnati la pedepse pe viață, după ce au fost gasiti vinovati pentru agresiune sexuală agravată la copii sub 14 ani.

La șase zile după ce Watson a fost transferat în penitenciar, el a scris că „un pedofil” s-a mutat în celula sa și s-a referit la individ ca „Molester # 1”.

În acea noapte, Watson se întorsese în celula după ce l-a avertizat pe consilierul închisorii că ar putea deveni violent. Cu toate acestea, consilierul nu l-a luat in seama.

„Nu puteam dormi fără să fi făcut ceea ce mi-a spus fiecare instinct că ar trebui să fac chiar atunci și acolo, așa că am împachetat toate lucrurile pentru că știam că, într-un fel sau altul, situația va fi rezolvată a doua zi”, a scris Watson.

Acesta a continuat:

Aveam treaba când a apărut Molester # 1 și și-a pus televizorul pe PBS Kids. Dar de data aceasta, altcineva a spus ceva în sensul „Chiar acest tip va urmări acest lucru în fața noastră?” și îmi amintesc că am spus: „Am primit asta”. Și am ridicat bastonul și m-am dus să „lucrez” la el.

Watson a spus că a părăsit celula apoi ca să găsească un gardian și să se întoarcă când l-a întâlnit pe al doilea pedofil.

„Când am ajuns la nivelul inferior, am văzut un cunoscut traficant de copii și m-am gândit că voi face la toată lumea o favoare.”, a comentat el.

Se pare că oficialii penitenciarelor nu au observat nimic din agitație, așa că Watson a povestit unuia dintre ei ce s-a întâmplat și ulterior a dat autorităților o mărturisire completă.

În încheiere, el a scris că sentința sa pe viață pentru o condamnare la omor din 2009 i-a oferit o oportunitate unică de a se apropia de persoanele care sunt „cel mai rău coșmar al tuturor părinților”.

Ulterior, Watson a declarat că va pleda vinovat pentru ambele crime, dacă statul ar decide să-l ducă în instanță. Cu toate acestea, încă nu s-au depus acuzații împotriva sa, iar ancheta este în desfășurare. Articol tradus de pe Front14.net.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *