POMOHACI nu este SINGURUL! Un alt PREOT implicat intr-un SCANDAL RUSINOS – ACUZAT CĂ ABUZA STUDENTII de la TEOLOGIE

Biserica Ortodoxă Română este lovită din toate părțile. Scandalurile sexuale se înmulțesc de la o zi la alta.

După ce pe Internet au apărut înregistrări audio cu preotul Pomohaci făcându-i avansuri sexuale unui tânăr, o nouă figură bisericească este acuzată de relațiile sexuale în interiorul Bisericii.

Este vorba despre Corneliu Bârlădeanu, episcopul Hușilor. Ziarul Adevărul relatează că procurorii dețin înregistrări, 8 la număr, în care episcopul Hușilor întreține adevărate orgii sexuale cu băieți.

O parte din aceștia sunt foști studenți la Teologie, alții continuă să studieze Cuvântul lui Dumnezeu.

VEZI SI: HALUCINANT: O escortă masculină de lux face dezvăluiri şocante despre Cristian Pomohaci! Câţi bani ar plăti pentru amor: „Eu sunt partea activă”

„La sfârşitul lunii mai, anul curent, arhimandritul Jitaru a început demersurile neortodoxe pentru a-l convinge pe episcopul Corneliu să-l susţină pentru funcţia de episcop vicar la şedinţa Sinodului Mitropolitan care urma să se desfăşoare pe 15 iunie la Iaşi, la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Arhimandritul nu s-a adresat direct episcopului ci a apelat la cei mai apropiaţi oameni ai acestuia: Bodnar Silvestru, consilier economic, Rariţă Giani – Paul, consilier administrativ elibisericesc, Tudorică Marin, secretar eparhial, şi Gubernat Cosmin consilier cultural şi social-misionar.

Astfel, potrivit DNA, pe 30 mai, preotul Jitaru i-a contactat pe consilierii episcopului cărora le-a precizat că deţine un material compromiţător cu acesta. I-a atenţionat că, în cazul în care acesta nu va interveni pentru a-l recomanda pentru funcţia de episcop vicar, va publica în presă materialul compromiţător”, notează Adevărul.

VEZI SI: Procurorii au găsit OPT FILME cu EPISCOPUL de Huşi în ipostaze gay alături de bărbaţi diferiţi. Ar fi vorba despre foşti sau actuali ELEVI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.