“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Poliţişti din Buzău, bătuţi de un fost poliţist care îşi bătea mama împreună cu fiul de 12 ani

646x404 1

Doi poliţişti din Buzău au fost bătuţi de un fost poliţist, care îşi bătea propria mamă împreună cu fiul său, de 12 ani.

Cei doi poliţişti au fost loviţi de fostul poliţist, în vârstă de 51 de ani, după ce au intervenit pentru aplanarea unui scandal.

Iniţial, vecinii au sunat la 112 şi au anunţat că fostul poliţist îşi agresează mama, împreună cu fiul minor.

Doi agenţi s-au prezentat la uşa fostului poliţist, iar pentru că acesta a continuat să fie agresiv, poliţiştii au încercat să îl încătuşeze. Încurajat de tatăl său, băiatul de 12 ani a filmat scenele violente.

Fost poliţist, acuzat că şi-a bătut mama, dar şi doi poliţişti
“În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizaţi prin Apel 112 cu privire la faptul că un buzoian de 51 de ani, provoacă scandal în familie.

La faţa locului a fost direcţionat imediat un echipaj de poliţie pentru verificarea aspectelor semnalate și luarea măsurilor legale.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că cele sesizate se confirmă si că, atât bărbatul, cât și fiul acestuia, un minor în vârstă de 12 ani, s-ar fi manifestat agresiv față de o femeie în vârstă de 70 de ani, rudă a celor doi.

Bărbatul și fiul acestuia au fost preluați de echipajul de poliție, fiind conduși și internați pentru evaluare medicală, respectiv consiliere psihologică, la unități medicale de specialitate.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.