“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

POLIȚIA ROMÂNĂ a luat MARELE PREMIU pentru AUTOSPECIALA care FUNCȚIONEAZĂ PE BERE!

bea la volan masina politiei

Marele premiu al Salonului de Invenţii de la Geneva, obţinut de o tehnologie creată de postul de poliție Pietroasele și vândută poliției austriece pt intrarea in Schengen.

Marele premiu al Salonului Internaţional al Invenţiilor, Tehnicilor şi Produselor Noi de la Geneva a fost obţinut de poliția austriaca, pentru autospeciala ce funcționează pe bere la 0,5, tehnologie creată de o echipă de milițieni din cadrul secției Merei, post Pietroasele, condus de Z.I.,el însuşi laureat cu marele premiu la Geneva în 2021.

Sistemul, achiziţionat de poliția austriaca inclusiv cu patentul aferent, se adresează echipajelor motorizate şi constă într.un motor capabil sa funcționeze be bere, informează Mediafax.

Pe lângă această realizare, cercetătorii din cadrul secției merei şi inventatorii de la postul pietrosele au fost distinşi cu 17 premii speciale, 18 capace de aur, opt sticle de argint şi patru lăzi de bronz.

Acest articol este un pamflet. Momentan… (la ce se aude astia chiar vor lua marele premiu…)

Cititi si – Ce a facut Zaman Iulia, seful de post de la Pietroasele cu un tanar fiermier. A musamalizat dosarul ?!

 

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.