“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Politia „nu stie” de ce au crescut violurile cu peste 20% in Londra lui Sadiq Khan

Sadiq Khan Police 640x480

Cresc violurile in capitala multiculturala a Marii Britanii sub munca de primar a lui Sadiq Khan – dar politia pretinde ca nu are nicio idee despre ce ar putea fi in spatele acestei cresteri.

7.613 violuri au fost inregistrate in Londra lui Sadiq Khan in cele 12 luni pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018, comparativ cu 6.392 de anul precedent – o crestere de aproape 20%, raporteaza Evening Standard.

Unii au incercat sa atribuie cresterea numarului violurilor datorita faptului ca victimele au mai multa incredere sa mearga cu ei, dar primarul adjunct al lui Khan pentru politie si crima, Sophie Linden, a recunoscut ca cifrele ar putea indica o „legitima” crestere a violentei sexuale reale si a violurilor.

Comisarul adjunct al Fortei Metropolitane, Sir Craig Mackey, a marturisit ca „se intampla ceva in legatura cu ofensiva sexuala la Londra” – dar cand a fost intrebat la Adunarea de la Londra daca ar putea explica ce se afla in spatele acestei ofensive, a pretins ca nu este cel mai intelept sa raspunda. „Nu, este raspunsul onest. Nu este atat de simplu sa spui ca victimele au o incredere sporita. Bineinteles,  si acest lucru joaca un rol, dar se intampla ceva in legatura cu ofensiva sexuala la Londra, pe care nu o intelegem pe deplin, sa intelegem cauzele acesteia. Vedem rezultatul, dar nu intelegem cauzele.” Esecul lui Sir Craig nu a luat in considerare impactul negativ asupra coeziunii sociale si intercomunitare din Londra dupa decenii de migratie in masa si multiculturalism sponsorizat de Stat – si incurajati  de primarul Khan si colegii sai din anturajul sau politic – reflecta comentariile superiorului sau, Cressida Dick, la sosirea bandelor de violatori in capitala.

Comisarul Dick nu este dispusa sa accepte ca exista un anumit aspect rasial sau cultural al faptului ca aproximativ 84% dintre violatori s-au dovedit a fi musulmani din Asia de Sud, iar victimele lor au fost no-musulmane, ceea ce a provocat temeri ca autoritatile inca sunt sub aceeasi dogma corecta din punct de vedere politic, care a oprit investigarea crimelor in orase ca Rotherham si Rochdale ani de zile.

„Nu cred ca este un fenomen inventat in ultimii ani – intr-adevar nu a fost – a fost o parte a societatii noastre, probabil timp de secole, secole si secole”, a insistat ea – in ciuda faptului ca populatia musulmana era sub 1%. Problema violului de la Londra nu este de asteptat sa se imbunatateasca in curand, cu un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane, care spune ca se asteapta ca numarul violurilor va continue sa creasca in urmatorii doi-cinci ani. Sursa: Karen Smith

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.