Planul ascuns al lui Klaus Iohannis a fost dezvăluit. Un fost ministru ii aduce acuze GRAVE

S-a aflat planul ascuns al președintelui Klaus Iohannis pentru noul Guvern al României. Fostul ministrul al Justiției, Stelian Ion, spune că șeful statului va numi singur ministrul Justiției, deoarece are nevoie de o persoană care să-i pună în practică directivele în această privință.

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, de la USR, spune că președintele Klaus Iohannis a ajuns în prezent fix „unde dorea și unde se simte cel mai bine: alături de PSD”. Acesta mai explică faptul că rotativă „nășită” de șeful statului va ajuta PSD și PNL să aibă acces la resurse. În schimb, președintele va fi cel care va alege ministrul Justiției, pentru a-și pune în practică directivele.

„Președintele Iohannis a ajuns unde dorea și unde se simte cel mai bine: alături de PSD. Tot ce a făcut Iohannis în ultimele luni a fost să împingă PSD la guvernare și pentru asta i-a creat toate condițiile: s-a asigurat că are un premier obedient, a scos USR din Guvern, a descompus PNL”, a transmis luni pe Facebook fostul ministru al Justișiei, Stelian Ion.

Citiți și:  Ludovic Orban rupe tăcerea: Iohannis va fi premier, într-o alianță cu PSD

Președintele va fi cel care va alege ministrul Justiției
De asemenea, acesta mai spune că președintele va fi cel care va alege și ministrul Justiției, mai ales că acesta a fost punctul în care coaliția dintre PNL, USR și UDMR ar fi eșuat, atunci când Vlad Voiculescu și Stelian Ion au fost dați afară din Guvern, fără ca USR să-și dea acordul. Ion mai spune că prin ajutorul lui Iohannis, PSD va avea funcții de conducere nu doar în Guvern, ci și în Parlament.

„„Rotativa” nășită de președintele Iohannis ajută la un singur lucru, ca PSD și PNL să aibă acces, pe rând, la resurse, să-și împartă banii publici frățește. Nu mă îndoiesc că președintele va alege și titularul de la Justiție, are nevoie de o persoană care să-i pună în practică directivele fără să crâcnească. Cu ajutorul lui Iohannis, PSD va avea funcții de conducere nu doar în Guvern, ci și în Parlament. O mare ticăloșie!”, a mai adăugat adăugat Stelian Ion.

Citiți și:  Iohannis intra peste scandalul Șoșoacă-Goracci: Cer să se verifice la sânge

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.