“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

„Planeta sexuală Moldova”/„El m-a sunat și m-a întrebat ce face Niculina, concubina mea. Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”

c1dcff26554a64c2ca86d23e66564ba7

Echipele de intervenție au fost solicitate, în noaptea de marți spre miercuri, 8 martie, pentru a interveni la un caz, aparent extrem de grav, după de un apel 112 a anunțat că o femeie a fost ucisă de propriul concubin.

Crima anunțată ar fi avut loc în gospodăria unui bărbat din satul Draxini, comuna Bălușeni, din județul Botoșani, aproape de miezul nopții.

Apelantul a fost prietenul de pahar al presupusului criminal. Acesta și-a sunat vecinul pentru a bea împreună cu el, doar că o întrebare a acestuia l-a deranjat peste măsură pe interlocutor.

“El m-a sunat și m-a întrebat ce face Niculina, concubina mea. Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”, a spus amuzat “criminalul”, de 42 de ani.

“Eu l-am întrebat: sigur ai omorât-o? El a început chiar să plângă. Da, am omorât-o. Atunci ce să fac, am sunat la 112 și am anunțat crima. Doar nu sunt beat, vă spun drept”, a continuat cel care a denunțat “crima”, scrie monitorulbt.ro .

Salvatorii au descoperit că nu este nicio femeie ucisă

În scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje de Poliție și Ambulanță, iar salvatorii au descoperit că nu este nicio femeie ucisă.
În scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje de Poliție și Ambulanță, iar salvatorii au descoperit că nu este nicio femeie ucisă.

“Când au venit toți eu am zis: Niculina, uite că a venit poliția, că te-am omorât. Eu le-am spus și la polițiști și la salvare. Cine i-a chemat, ăla să plătească”, a concluzionat autorul glumei.

“Eu așa am crezut, că a omorât-o”

Și cel care a căzut în plasa sa era resemnat la final. “Asta e, cum o vrea Dumnezeu. Eu suport consecințele, dacă trebuie. Eu așa am crezut, că a omorât-o. A venit și ambulanța. I-a luat tensiunea. Era vie, nu era moartă”, a încheiat apelantul.

Totuși, bărbatul continuă să creadă că ceva a fost la mijloc.

“Eu cred că ceva a vrut el să îi facă. A venit ambulanța să îi verifice tensiunea ei, dar el nu a lăsat-o. Că știe că atunci când e speriată bătăile inimii sunt mai rapide”, a mai spus apelantul.

Polițiștii au luat-o pe femeie la secție pentru a-i lua o declarație și pentru a stabili cu exactitate dacă a fost sau nu victima unei agresiuni.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.