PICANTERII Dezvăluiri despre misterioasa iubită a lui Ion Țiriac

Viața privată a lui Ion Țiriac este un tabu pentru publicul larg, omul de afaceri fiind foarte discret atunci când vine vorba despre fostele sau actualele iubite.

Mai multe informații despre relațiile lui Țiriac se cunosc din cărțile de memorii scrise de o fostă iubită a miliardarului, în care arată că acesta era un iubit pasional dar foarte rece, atunci când vine vorba despre iubire.

Cu toate astea, de curând, Ion Țiriac a fost văzut în compania unei brunete frumoase, la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Țiriac a fost escortat de o echipă de securitate care a avut grijă să îi țină pe curioși la distanță, scrie MediaFlux.ro.

După Irina Deleanu, o fostă gimnastă, de care miliardarul s-a despărțit acum ceva timp, a urmat o nouă relație, cu altă femeie care se numește Teodora. În compania acestei femei a fost văzut Ion Țiriac la restaurantul de lux, cu specific libanez.

Cei prezenți la fața locului spun că Țiriac ar fi venit cu o super limuzină, un Lamborghini Urus Graphite Capsule, al cărei preț de catalog pornește de la 240.000 de euro.

Un om rece care iubește cu pasiune
Când virne vorba despre viața privată, Ion Țiriac știe că nu trebuie să vorbească prea multe. Ca un adevărat gentelman, Țiriac nu vorbește niciodată despre fostele iubite sau cu cine se iubește în prezent.

Acum câteva zile, o fostă iubită, Adriana Ichim, manechin de succes, cu care miliardarul s-a iubit la începutul anilor 1990, a rupt tăcerea. În memoriile sale, peste 100 de pagini au fost dedicate lui Țiriac.

„El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a dezvăluit”, a scris Ikim.

Despre iubire, Ikim a scris că miliardarul nu știe ce înseamnă acest sentiment și că trăia în perioada respectivă o viață dublă.

„Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu”, a scrisa Adrian Ikim.

Cât despăre despărțire, fostul fotomodel a mai scris că la un moment dat a primit câteva bilete, la un turneu de tenis, iar în momentul în care a fost să le ridice a dat nas în nas cu ”iubita oficială a șefului”.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *