“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

PERICOL in Europa – INTERESE FINANCIARE URIAŞE şi SCENARII MESCHINE care duc la cel mai mare BLOCAJ economic

europa 1

Un prim-ministru cu notorietate a lansat recent mai multe dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în spaţiul Uniunii Europene, pentru care se duc lupte necunoscute publicului larg. Conform demnitarului, Europa a derapat și se îndreaptă spre un blocaj, în timp ce Uniunea Europeană și multe din statele membre ale blocului comunitar sunt „ținute ostatice de un imperiu speculator financiar”.

Premierul ungar Viktor Orban i-a avertizat pe conaționalii săi că, dacă își pierd libertatea și independența națională, și ei suntem pierduți.

Orban a lansat acest avertisment, astăzi, la o festivitate de comemorare a revoltei anticomuniste din 1956, organizată la Budapesta, prilej cu care a declarat că occidentalii “i-au admirat atunci, poate, pe unguri, dar nu au reușit să înțeleagă” acele evenimente și nici acum nu-i înțeleg.

“Nu au putut înțelege că insistăm până la final pe cultura și modul nostru de viață, că nu vrem să ne amestecăm în treburile altora. Vrem să fim respectați pentru cine și ce suntem”, a spus Viktor Orban. “Suntem o națiune curajoasă și luptătoare și știm că cei care nu sunt respectați vor fi supuși disprețului”, a subliniat el, adăugând că “cei de la Bruxelles nu ne înțeleg acum pentru că nu au putut înțelege Ungaria nici în acele zile”.

Potrivit lui Orban, Europa a derapat și se îndreaptă spre un blocaj, în timp ce Uniunea Europeană și multe din statele membre ale blocului comunitar sunt “ținute ostatice de un imperiu speculator financiar”.

În secolul XX, problemele au venit sub forma unor “imperii militante”, iar astăzi în umbra globalizării se nasc imperii care “nu au granițe, dar dispun de o rețea globală de media și de zeci de mii de oameni plătiți să le slujească”, a constatat premierul ungar. “Acționează rapid, sunt puternice și brutale”, a remarcat acesta, avertizând că “acum, după trei decenii de la dobândirea libertății, tot ce privim ca fiind modul de viață ungar se află din nou în pericol”.

“Am ajuns din nou la un punct de cotitură în istoria țării”, a concluzionat Viktor Orban, potrivit MTI.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.