PERICOL in Europa – INTERESE FINANCIARE URIAŞE şi SCENARII MESCHINE care duc la cel mai mare BLOCAJ economic

Un prim-ministru cu notorietate a lansat recent mai multe dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în spaţiul Uniunii Europene, pentru care se duc lupte necunoscute publicului larg. Conform demnitarului, Europa a derapat și se îndreaptă spre un blocaj, în timp ce Uniunea Europeană și multe din statele membre ale blocului comunitar sunt „ținute ostatice de un imperiu speculator financiar”.

Premierul ungar Viktor Orban i-a avertizat pe conaționalii săi că, dacă își pierd libertatea și independența națională, și ei suntem pierduți.

Orban a lansat acest avertisment, astăzi, la o festivitate de comemorare a revoltei anticomuniste din 1956, organizată la Budapesta, prilej cu care a declarat că occidentalii „i-au admirat atunci, poate, pe unguri, dar nu au reușit să înțeleagă” acele evenimente și nici acum nu-i înțeleg.

Citiți și:  CUTREMUR in toată Europa! E lovitura anului. Au semnat acordul cu Putin!

„Nu au putut înțelege că insistăm până la final pe cultura și modul nostru de viață, că nu vrem să ne amestecăm în treburile altora. Vrem să fim respectați pentru cine și ce suntem”, a spus Viktor Orban. „Suntem o națiune curajoasă și luptătoare și știm că cei care nu sunt respectați vor fi supuși disprețului”, a subliniat el, adăugând că „cei de la Bruxelles nu ne înțeleg acum pentru că nu au putut înțelege Ungaria nici în acele zile”.

Potrivit lui Orban, Europa a derapat și se îndreaptă spre un blocaj, în timp ce Uniunea Europeană și multe din statele membre ale blocului comunitar sunt „ținute ostatice de un imperiu speculator financiar”.

Citiți și:  O noua unda de SOC in Europa. Premierul de la Budapesta a emis un DECRET prin care ignoră total legea

În secolul XX, problemele au venit sub forma unor „imperii militante”, iar astăzi în umbra globalizării se nasc imperii care „nu au granițe, dar dispun de o rețea globală de media și de zeci de mii de oameni plătiți să le slujească”, a constatat premierul ungar. „Acționează rapid, sunt puternice și brutale”, a remarcat acesta, avertizând că „acum, după trei decenii de la dobândirea libertății, tot ce privim ca fiind modul de viață ungar se află din nou în pericol”.

„Am ajuns din nou la un punct de cotitură în istoria țării”, a concluzionat Viktor Orban, potrivit MTI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.