“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

Ortodoxinfo spune ceea ce mulți români gândesc: Lichidarea lui Zelensky este unica soluție pentru oprirea acestui război imbecil

Zelenskyy AFP

Încercarea criminală a lui Zelensky de a băga România în războiul ruso-american de pe teritoriul Ucrainei trebuie sancționată urgent și categoric.

Nu pentru că va implica intrarea NATO în conflict și va declanșa cel de-al treilea război mondial, ci pentru că România va fi făcută praf și pulbere până se vor deplasa aici trupele NATO, iar țara noastră se va transforma în câmp de luptă, mai ceva ca-n Ucraina. Așadar, lichidarea lui Zelensky este unica soluție pentru oprirea acestui război imbecil, care are mai multe variante, în funcție de propagandă care îl relatează.

Buimăcit de teroarea continuă începută cu mascarada plandemică, întreg mapamondul asistă la circul făcut de un măscărici, care își încordează mușchii donați în fața unui măcelar profesionist. Acest simbol al xenofobiei ucrainene, renegat chiar de rubedeniile închinătoare la zid, a dus prin slugărnicia față de familia senilului Biden la moartea a sute de mii de soldați și persoane civile, total nevinovate! Câți să mai moară pentru a se ajunge la concluzia că trebuie pur și simplu mitraliat în cel mai scurt timp? Să ajungem la declanșarea unui război planetar din cauza acestui drogat, care insistă demonic să bage România în conflict?

Chiar dacă, dintr-o eroare, vreo dronă rusească a căzut pe teritoriul românesc, degeaba urlă ucigașii de români de la Kiev, căci nu se poate declanșa un război NATO-Rusia, întrucât există canale de comunicare între cele două părți care să infirme intenția de atac asupra unui stat NATO.

Conflictul era deja de mult terminat dacă mister Z era trecut pe linie moartă.

Deci, ce mai așteaptă sri-știi, sie-iștii și spionii români? Sunt ei patrioți, în slujba poporului sau slugi pentru interesele străine în România?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.