ORDINUL lui Iohannis pentru receptia de Ziua Nationala

 

Klaus Iohannis invită liderii politici la Palatul Cotroceni. Președintele găzduiește recepția de Ziua Națională a României. Printre invitați, se numără premierul Nicolae Ciucă, liderii partidelor politice, parlamentari, miniștrii, diplomați.

La ceremonie vor participa și reprezentanți ai diplomațiilor străine, dar este posibil să participe și foști șefi de stat sau de guvern ai României.

George Simion nu a fost invitat la recepția de Ziua Naţională organizată de Klaus Iohannis
Întrebat dacă îl deranjează că nu a fost invitat la recepția organizată de preşedintele Klaus Iohannis, George Simion a spus.

„Sincer, nici nu m-aş fi dus. Din 2006, an de an sunt prezent în capitala Marii Uniri la Alba Iulia. Cum alege să sfârșească domnul preşedinte şi cum să îşi desfășoare ultima perioadă a mandatului ţine de domnia sa.

Noi sperăm să nu apuce preşedintele Klaus Iohannis 2024. Sperăm să reușim demiterea preşedintelui şi alegea unui preşedinte care să facă ceva. Am văzut ce a făcut timp de 7 ani, nimic.

Am văzut ce coerent a fost în doctrina sa politică şi în relaționarea cu adversarii politici. Nu poţi să te aștepți la altceva de la un asemenea preşedinte. Nu toate partidele trebuie să stea la brelocul lui Klaus Iohannis”, a mai spus George Simion.

Conditia pentru a participa la ceremonie este ca participantii sa intre doar cu cu certificat verde.

Sursa: realitatea.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *