Oana Zăvoranu le declară un adevărat război, femeilor care alăptează în public :”Cum să scoţi ţâţa aşa, ca o vacă, şi ăla să… mua, mua, mua…”

Oana Zăvoranu le declară femeilor care alăptează în public un adevărat război. Vedeta susține că un asemenea gest este unul grotesc și îngrozitor și trebuie făcut doar în intimitate și condiții de igienă.

Oana Zăvoranu nu pierde nicio ocazie de a-și spune punctul de vedere. Recent, vedeta le-a declarat război mamelor care alăptează în public, fiind vizibil iritată de această „acțiune”.

După ce mai multe vedete, printre care şi Cristina Şişcanu Ionescu, soția moderatorului TV Mădălin Ionescu au militat pentru hrănirea bebeluşilor în public, Oana susţine că acest lucru este unul îngrozitor şi grotesc, informează Cancan. Mai mult, bruneta le mai întreabă pe vedete de ce nu…fată precum vacile în fân.

Întrebată în repetate rânduri dacă își dorește un copil, Zăvo susţine că n-o să rămână niciodată însărcinată şi că s-a gândit deja să apeleze la o mamă purtătoare, după cum a precizat pentru o emisiune de televiziune.

Este sau nu bine ca mamele să alăpteze în public? Acest subiectul se numără printre cele mai importante în rândul femeilor și a împărţit ţara în două. Părerea Oanei Zăvoranu este una cât se poate de fermă. Aceasta a spus un NU vehement. Mai mult, o atacă pe Cristina Şişcanu Ionescu, cea care militează pentru hrănirea bebeluşilor în public și care a expus, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii în care este înfățișată alăptându-și copilul în locuri publice. „Tu mă vezi pe mine cu burta mare, cu degetele umflate ca nişte cârnaţi, cu picioarele să nu-mi mai intre în adidaşii ăştia frumoşi, cu nasul cât jumătate din faţă şi pe urmă să mă morfolească de ţâţe pe mine… ce ai făcut, bă, băiatule?! Şi tu ai fost la fel, şi tu ai făcut la fel… Mulţumesc, mamă, în cazul ăsta îţi mulţumesc că ai răbdat. Eu, în vecii vecilor amin, nu există să-mi fie mie ţâţele… Nu, n-ai să vezi. Şi când le mai vezi că pozează cu burta aia aşa. Dar de ce, când vrei abdomen plat… Am auzit multe mame spunând aceleaşi lucruri, dar când au născut s-au schimbat radical. Păi, şi până să naşti… Sunt doar nouă luni! Ce ai făcut, bobiţă?! Mie îmi place să dorm pe burtă, nu, nu există. Ideea asta cu alăptat în public, cum face Şişcanu… îmi vine de-a dreptul să vomit! Cum să scoţi ţâţa aşa, ca o vacă, şi ăla să… mua, mua, mua. Păi, copilul ăla nu trebuie să aibă un loc aseptic, curat…”, a răbufnit Oana Zăvoranu.

Cristina Șișcanu i-a răspus imediat Oanei: „A fost un gest absolut firesc. Nu m-am gândit că o astfel de întâmplare poate să genereze asemenea reacţii. Nu am crezut că e atât de greu de trăit în normalitate”, a spus vedeta. Acesta a fost, însă, momentul în care Oana Zăvoranu, scandalizată, a luat foc. „Păi ce diferenţă e între tine de l-ai făcut pe bărbatul tău de zici că e doică. Cred că ăla îi dă să sugă când nu-i dai tu. Cum mă, când ţi-e lumea mai dragă, şi vrei să fii cică sexy, scoţi ţâţa şi să i-o bagi lu’ ăla în gură. Că eşti la mall, că eşti pe stradă, este ceva îngrozitor, grotesc, poate să mă înjure o mie de alăptătoare. Deci, alăptatul, dacă vreţi să vă morfolească de ţâţe careva… De ăsta mic vorbesc, că soţul sau iubitul poate să te morfolească. Dar astea care vreţi să vă morfolească copiii, lăsaţi-ne nene să murim de bătrâneţe”, a spus Oana Zăvoranu pentru Cancan. Discuțiile au continuat între cele două. „Vă daţi seama că este foarte grav că unele categorii de români îşi permit să insulte mamele care îşi alăptează copiii?”, a venit, imediat, replica soţiei lui Mădălin Ionescu. Zăvo nu s-a lăsat intimidată şi a dezvăluit ce reacţie ar avea în momentul în care ar vedea o mamă care îşi hrăneşte copilul în public. „Deci, eu s-o văd pe Şişcanu asta sau pe alta cu ţâţa aşa, i-aş da cu geanta, i-aş zice să plece de aici. Ele chiar au făcut o campanie pentru alăptarea în public. Îţi dai seama că toate nevorbitele şi neapărutele, cu ce să apară Şişcanu, zi şi tu… Decât cu ţâţa aşa, fleoşc”, a spus vedeta, potrivit aceleiași surse. Şocată de spusele Oanei Zăvoranu, Cristina Şişcanu a spus: „Este grav! Se pare că o astfel de normalitate trebuie şi legiferată că altfel nu se poate, trebuie amendaţi oamenii care fac aceste lucruri”. Zăvo a dorit, totuşi, să aibă ultimul cuvânt. Şi s-a mai adresat, încă o dată, mamelor care alăptează în public. „Auzi, dar de ce nu fată ca vacile în fân? Acum sincer, dacă tot alăptăm în public, hai să alăptăm în fân”, a încheiat Oana Zăvoranu. Recent, Oana Zăvoranu a făcut o faptă caritabilă uimitoare. Cu o lună înainte de Crăciun, bruneta le-a oferit cadouri doamnelor şi domnişoarelor, care au dimensiunile ei, hainele, genţile şi ceasurile de firmă. Tot ce a donat vedeta ajunge la 200.000 de euro.

4 comments

  1. viorel contiu

    Tema dezbaterii este nu doar foarte importanta, ci, putem afirma, vitala, drept pentru care protagonistele sa-si sustina opiniile intr-un proiect de lege cu dezbatere in Parlament. Ar mai fi de elucidat aici, daca femeile care alapteza, sa poarte sau nu sutien, daca poate sa nu sa alapteze persoane adulte nevoiase si multe altele…

  2. viorel contiu

    Tema dezbaterii este nu doar foarte importanta, ci, putem afirma, vitala, drept pentru care protagonistele sa-si sustina opiniile intr-un proiect de lege cu dezbatere in Parlament. Ar mai fi de elucidat aici, daca femeile care alapteza, sa poarte sau nu sutien, daca poate sa nu sa alapteze persoane adulte nevoiase si multe altele…

  3. Daca ai si inalta pe cat esti de proasta ai face 1 m2. Dar asta e… Te iei de mamele care alapteaza? Tu esti in stare sa faci un copil normal si sa il cresti sanatos? Te iei de ele ca isi scot sanii sa alapteze un copil? Dar tu ca ai aparut este tot in p…. goala si te-a vazut o tara intreaga nu te deranjeaza, panarama de femeie? vezi mai bine de lipsa ta de educatie mai pune mana si citeste si apoi deschide gura aia spurcata, stramb-o. Nu ai mai iesit de mult la rampa si te-a luat gura pe dinainte presupun. PANARAMA

  4. Daca ai si inalta pe cat esti de proasta ai face 1 m2. Dar asta e… Te iei de mamele care alapteaza? Tu esti in stare sa faci un copil normal si sa il cresti sanatos? Te iei de ele ca isi scot sanii sa alapteze un copil? Dar tu ca ai aparut este tot in p…. goala si te-a vazut o tara intreaga nu te deranjeaza, panarama de femeie? vezi mai bine de lipsa ta de educatie mai pune mana si citeste si apoi deschide gura aia spurcata, stramb-o. Nu ai mai iesit de mult la rampa si te-a luat gura pe dinainte presupun. PANARAMA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *