“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

EXCLUSIV: IMAGINILE GROAZEI din casa BANTUITA a Oanei Zavoranu: “Acum, nu-mi mai e frica de nimic, dar sa va spun ce-am patit…” – DETALII UIMITOARE

oana zavoranu casa

Oana Zăvoranu trăieşte în teroarea unor spirite care îi bântuie casa despre care ştie că a fost blestemată. Fenomene stranii se petrec în vila divei care îţi dau fiori pe şira spinării. Televizoarele pornesc singure, uşile se deschid fără nicio justificare, se aud paşi şi o voce de bărbat care oftează. Un bărbat s-a spânzurat cu multi ani în urmă chiar în dormitorul Oanei. Aceasta ne povesteşte şi despre visele stranii pe care le-a avut cu Mărioara.

Oana Zăvoranu nu-şi găseşte liniştea în propria casă. Fenomenele stranii se petrec de mai mulţi ani iar bruneta doarme chiar în locul în care un bărbat şi-a pus capăt zilelor.

Oana insistă totuşi să locuiască aici, chiar dacă ştie că doarme într-o casă bântuită! ”Pentru că eu am iubit întotdeauna casa asta, am copilărit aici, am stat cu ambii mei taţi. Însă, ea a fost construită undeva în anii 40, se spune că există un blestem la modul că cei care au construit casa erau foarte bogaţi, făcuseră apartamentul ăsta identic cu cel de sus unde nu stă nimeni, să rămână părinţii acolo iar fata aici. Au venit comuniştii, le-au luat casa, şi cumva au blestemat-o, cine stă aici să se aleagă praful de ei. (…) Prin anii 60 s-a mutat aici o familie de tineri, prosperi, aveau un mic business. La un moment dat el a dat faliment, soţia nu a ştiut absolut nimic de problemele lui financiare, şi l-a găsit spânzurat cu cravata lui, mi-a arătat doamna Şerban, exact aici. Era o galerie, cu draperii, l-a găsit spânzurat de galerie aici. S-au întâmplat multe chestii aici, au murit mulţi oameni în casă de diverse morţi ciudate, morţi subite. Eu, în 2012 era să mor în casa asta” povesteşte Oana Zăvoranu.

Diva a dat detalii despre lucrurile ciudate care se petrec în casa ei. ”Aud, se aud paşi. Sus nu stă nimeni, se aud uşi care se trântesc. Sus este totul de cărămidă… nu te sperie lucrurile astea? Mă sperie, îţi dai seama, să auzi la 4 dimineaţa că se trântesc nişte uşi într-un apartament în care ştii că nu există uşi şi nu există şoareci care să trântească uşi. Am să-ţi scot de pe camere anumite momente, mi se deschid uşi închise cu clanţa, la mine în casă. Această uşă este închisă, o închidem cu clanţa. Care sunt şansele ca această uşă să se deschidă de la curent, zero. Ei bine, hâţ, se deschide uşa. Mi s-a întâmplat o dată, am înţepenit. Mie nu mi-e frică de nimic dar i-am zis lui Alex vino cu mine că vreau să fac pipi. Deci, jur! Atunci chiar m-am c…t pe mine, pe româneşte, de frică.”

Oana a adus la un moment dat şi preotul în casă, crezând că-i va aduce liniştea.

 

”Vorbeam în casă, ai văzut cum se deschid uşile, vine Corina şi zice stai liniştită că eu când spăl pe scara principală, aud un tip care oftează. Se pare că e o parte bărbătească. Acum c-o fi proprietarul… Casa mai are o chestie, tot ce plantezi, se usucă. Brazii din faţă, sunt 55, trei sferturi din ei s-au uscat. Nimic din ce plantezi în casa asta, în curte, moare, totul moare, iarbă nu creşte. Nimic. Am chemat un preot să facă vreo sfeştanie… a venit la un moment dat un ameţit. Era mai pensat ca mine, l-am adus în smart/ul cu 666, satana face, şi cu cranii? Mângâia capul de mort şi îmi zicea că Lucifer e fiul lui Dumnezeu. Zic, hâţ, a înnebunit popa. Vine popa cu sprâncenele, eu sunt pistol cu apă. Diaconu l-a băgat în portbagajul smartului. Zicea Eu mis mititel şi încap… hai să luăm un taxi. I-a făcut popa semn, treci în spate”.

Au intrat şi în casa Oanei şi ea a început să-i povestească ce se întâmplă acolo.

”Părinte, zic, aud nişte voci, se întâmplă nişte chestii, v-am chemat să ne citiţi moliftele Sf. Vasile că alea sunt cele mai puternice. Le citesc, zice, dar nu-i nevoie, aici e foarte bine. Aduce apa sfinţită şi cu un pămătuf d-ăla, jap pe toate oglinzile mele. Alo, poliţia, zic, două zile stă menajera să cureţe oglinzile, să mă cert cu popa. Şi-a spălat degetele într-o apă şi zicea să bem noi. Să mori tu?”

Fostul soţ al brunetei, Pepe, nu a vrut să locuiască niciodată în această casă şi o ameninţa pe Oana că se desparte de ea dacă stă acolo. ”A zis că ne despărţim dacă stăm aici, i-a fost frică. D-aia stăteam în cealaltă parte. Mi-e teamă şi mie, sunt perioade când nu e nimeni şi stau singură. Şi stau cu ochii în 14 să văd dacă se aude ceva. Marius a simţit de mai multe ori la subsol că trece cineva pe lângă el.”

Spiritul Mărioarei, la Afumaţi
Fenomene stranii s-au petrecut şi după moartea Mărioarei, dar în casa de la Afumaţi. Vila era locuită de o menajeră şi de bunica Oanei pe care o îngrijea. ”O găsim pe Flori cu părul zburlit, nedormită, albă la faţă. Îmi zice, puteţi să vă supăraţi pe mine, să mă daţi afară, eu nu mai intru în casa asta, nu mai pot. Ce s-a întâmplat? Doamna Mărioara e strigoi. Pe alee aveam nişte ghivece, tot pământul din ele scos, în momentul în care am intrat în casă mi s-a răcit un pic şira spinării, tot ceea ce înseamnă tablou, oglindă, inclusiv un goblen imens, erau întoarse ” a povestit femeia.

Oana Zăvoranu a mai spus şi cum a visat-o pe Mărioara. ”Am visat-o rău. La modul că îmi făcea rău, că se certa cu mine, era supărată. N-am visat-o bine niciodată. Cert e că m-am sculat foarte tulburată. Era şi cu tata la un moment dat, şi cu Zăvoranu, ea era cea care era supărată, întoarsă, ne certam. Eu una am încercat să fac pace cu ea, i-am cerut iertare singură, eu, vorbind cu mine, îmi cer iertare mamă, vreau ca şi tu să mă ierţi, tu ai lumea ta, eu am lumea mea. Nu vreau să-mi faci rău şi pe lumea aia în care eşti, poate am greşit şi eu. Am încercat să fac pace cu ea.”

Un fenomen straniu s-a petrecut chiar în timpul interviului. Televizorul a pornit singur, fără imagine, doar cu sunet, şi fără ca cineva să atingă telecomenzile. ”Uite, tocmai acum! Ce s-a întâmplat? S-a aprins televizorul? Ia să vedem… păi nu merge imaginea, e doar sunetul? Da! Ne-am obişnuit. Îţi jur că nu am umblat la telecomenzi. Ia opreşte-l Alex, se face pielea găină pe mine. Îţi dai seama, noaptea, când porneşte, înnebuneşti”. Tot în timpul interviului, fix când vorbea despre Mărioara, s-a mai produs un bruiaj nejustificat, venit parcă din energii neidentificate. ”Era supărată, era întoarsă… stop! Am o interferenţă mare de tot. Vrei să ne mutăm? Hai mai încolo, da. Uite, de aici şi ne întoarcem cu spatele”. (sursa:cancan.ro)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.