“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

Oana Lis, singura care îşi poate face selfie cu epava în orice staţiune vrea

oana lis epava

E cu adevărat cea mai norocoasă femeie din ţară! În timp ce majoritatea româncelor îşi pot face un selfie cu epava doar la Costineşti, Oana Lis s-a fotografiat zâmbind, cu epava în fundal, în majoritatea staţiunilor de pe litoralul românesc.oana_lis_epava.jpg

“Am poze cu epava de la Mamaia, de la Eforie, de la Neptun şi chiar şi de la Venus, cu epava dând mâna cu Gigi Gheorghiu”, spune aceasta, răsfoind de zor în galeria foto a telefonului.

Mai mult, aceasta se laudă că a fotografiat epava nu doar la mare, ci şi în alte locuri unde chiar nu te-ai aştepta să fie vizibilă o epavă: pe Valea Prahovei, în pădurea Snagov, într-o sală de păcănele din Sectorul 1 şi la diferite evenimente mondene.

“Am apărut cu epava chiar şi la Capatos, m-aţi văzut cu toţii”, recunoaşte Oana Lis. “Într-un fel, îi compătimesc pe cei care trebuie să meargă până la Costineşti ca să se bucure de prezenţa impunătoare a unui hârb celebru, construit în anii ‘40.” – sursa: TNR

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.