Oana Lis, dezamăgită de Moș Nicolae: ”Nu mi-a adus Moșul nici măcar o semi – erecție!”

Simpatica Oana Lis a intrat de o luna in febra pregatirilor de Craciun si nu a mai stiut cum sa se descurce fiindca a avut o agenda intreaga de rezolvat.

Printre sarcinile cele mai importante s-a numarat si cadoul iubitului ei, Viorel, care, ca in fiecare an din ultimele trei decenii isi doreste de la Mos Craciun un dar foarte greu de gasit, de-o vreme, de Moș Nicolae: ”o semi-erectie ca in zilele bune”.

Ingrijorata ca ”puiu´ mic” a dat in mintea copiilor de gradinita, dar fericita ca inca are apucaturi romantice de licean virgin, blondina a demarat inca din septembrie operatiunea ”cucule, pasare sura” si zilnic a facut toate demersurile necesare ca, in noaptea de 24 spre 25 decembrie, Viorel sa simta in izmenele de pijama magia sarbatorilor.

”Am umblat numai goala prin casa de vreo doua luni, doar, doar, s-o intampla minunea. Speram ca ce n-am reusit eu de ani de zile, va rezolva Mosul intr-o noapte. Mai ales ca, Viorel, modest ca de obicei, nici n-a cerut o erectie intreaga. Degeaba, insa. N-a fost sa fie nici anul asta”, s-a plans dezamagita, intr-un cerc de prieten, inimoasa Onuca. – barikada.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.