“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

O nouă ordine mondială! Serghei Lavrov a facut ANUNTUL direct din Rusia

serghei soigu tw3

O nouă ordine mondială va avea loc, spune ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, care adaugă că acest proces este unul ireversibil. De asemenea, acesta a mia declarat că Occidentul poate încetini acest proces, dar nu îl poate opri.

Ministrul rus de Externe a oferit un interviu postului de televiziune Zvezda în care a declarat că Occidentul încearcă să contrazică procesele istorice obiective. Declarațiile lui Serghei Lavrov sunt folosite pentru un documentar despre Mișcarea Nealiaților, publicat pe site-ul Ministerului de Externe din Rusia.

De asemenea, ministrul rus a mai declarat că această încercare a Occidentului poate încetini formarea multipolarității, însă nu o va putea opri.

„Din nefericire, partenerii noștri occidentali, care acum au cedat complet frâiele Statelor Unite, cu Marea Britanie la clanță, încearcă să meargă împotriva proceselor istorice obiective, ceea ce poate încetini formarea multipolarității, dar nu o va opri în niciun fel”, a declarat acesta.

Procesul nu poate fi accelerat în mod artificial
Ministrul rus a mai declarat că acest proces nu poate fi pornit și accelerat în mod artificial, subliniind că Occidentul trebuie să vadă ceea ce se întâmplă în jur și să-și adapteze politicile la cerințele istoriei.

„Nu este vorba de o procedură care a fost convenită și care trebuie pusă în aplicare, nu este vorba de un plan pe cinci ani sau chiar de un plan pe trei ani, ca la noi în țară. Acesta nu este ca un buget anual, așa cum se adoptă în alte țări, ci un proces care vine din viață. Acesta nu poate fi pornit și accelerat în mod artificial. Acesta este probabil talentul politicienilor. Ei trebuie să vadă ce se întâmplă în viața reală și să-și adapteze politicile la cerințele istoriei”, a declarat Serghei Lavrov.

O politică proactivă care să nu contrazică tendințele obiective
Acesta a mai declarat că „încercăm întotdeauna să ne construim politica proactivă astfel încât să nu contrazică tendințele obiective”.

„Luați măcar un exemplu din viața engleză. Există o zicală care spune că înainte de a pava o potecă pe un gazon, trebuie să lași oamenii să meargă pe acel gazon. Pentru a simplifica, trebuie să acționăm în același mod pe arena internațională: încercăm întotdeauna să ne construim politica proactivă astfel încât să nu contrazică tendințele obiective, ci să folosească și să preia tendințele obiective, inclusiv tendința spre multipolaritate. Acesta este modul în care acționăm”, spune ministrul de Externe din Rusia.

Unele țări doresc să adopte o poziție neutră față de Rusia
Pe de altă parte, Serghei Lavrov mai spune că o parte din state sunt de părere că atitudinea Rusiei față de Occident este justificată, în timp ce altele doresc să adopte o poziție neutră.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.