“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Numele ieșit din comun ales de Rihanna și A$AP Rocky pentru mezinul familiei

Rihanna și iubitul ei mai au un fiu, pe RZA, în vârstă de 15 luni. Cei doi au anunțat cea de-a doua sarcină a cântăreței în timpul spectacolului din pauza Super Bowl. 

Ce nume a ales Rihanna pentru cel de-al doilea copil

Numele celui de-al doilea băiețel al lui Rihanna și A$AP Rocky nu mai este un mister.

Certificatul de naștere, obținut de către PEOPLE, dezvăluie că fiul celor două vedete se numește Riot Rose Mayers. El s-a născut pe 1 august 2023, conform certificatului de naștere, la Spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

„Rihanna simte că familia ei este completă. Este ceea ce și-a dorit dintotdeauna”, au declarat surse pentru aceeași publicație la scurt timp după ce artista a născut luna trecută.

rihanna-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Rihanna, o femeie împlinită

În luna mai, Rihanna și A$AP Rocky au celebrat primul an de viață al primului lor fiu, RZA Athelston Mayers, rapper-ul postând atunci câteva fotografii pe Instagram. Rocky a transmis și un mesaj plin de emoție pentru fiul său.

Vorbind despre experiența de mamă, Rihanna a mărturisit că primele luni petrecute alături de RZA au fost cu adevărat memorabile.

„Este totul. Chiar nu-ți amintești viața de dinainte, este cel mai nebunesc lucru. Literalmente încerci să ți-o amintești, și există fotografii din viața mea de dinainte, dar sentimentul, dorințele, lucrurile de care te bucuri, totul, pur și simplu nu te identifici cu ele pentru că nici măcar nu-ți permiți mintal să ajungi atât de departe, pentru că…. pentru că nu contează”, a spus artista pentru British Vogue.

Despre relația cu tatăl copiilor săi Rihanna a declarat că „este cel mai bun prieten” al său.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.