“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Militari ucrainieni pentru Der Spiegel: 3 luni de iad

Armata ucraineană se plânge că nu poate face față minelor rusești, relatează revista germană Der Spiegel, citând soldați ai Forțelor Armate ucrainene.

„Nu avem încă avioane moderne de luptă F-16 . Ei (instructori occidentali- n.red) ne spun să evităm zonele minate. Cum să te deplasezi atunci? Aici totul este minat, iar dacă curățăm ceva, apar mine noi. Cum poți să te învârți pe aici?” a spus unul din soldații ucrainieni.

Potrivit soldaților Forțelor Armate ucrainene, din cauza minelor, contraofensiva s-a transformat în „trei luni de iad”, se arată în material. Armata ucraineană pierde nu numai o cantitate mare de echipamente, ci și personal, a menționat Spiegel.

„Este înfricoșător. Avem aici în mare parte soldați care au fost aruncați în aer de mine”, a comentat despre situație chirurgul ucrainean Yuri, care lucrează într-un spital militar.

Mulți soldați ai Forțelor Armate ucrainene au recunoscut că au evaluat greșit situația înainte de începerea contraofensivei, fără a crede că inamicul va fi atât de puternic.”Ei (rușii – n.red) pun cu măiestrie mine. Nu trebuie subestimate”, a conchis militarul ucrainean.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.