Nu au mai ajuns in Romania. ACCIDENT CUMPLIT cu un microbuz plin ca români

Un accident cumplit a avut loc după ce un microbuz plin cu români s-a răsturnat în urma unui derapaj, iar o femeie a murit. Alte șase persoane au fost rănite grav.

Accident cumplit! A murit în drum spre casă. Microbuzul s-a răsturnat în urma unui derapaj
Este vorba despre un microbuz care a fost implicat într-un accident teribil în Austria. Vehiculul s-a răsturnat în urma unui derapaj, iar o femeie a murit. Simultan, alte șase au fost rănite grav.

Accidentul a avut loc în apropiere de Stainz, în  districtul Deutschlandusberg, marți dimineața, în jurul orei 4:00, pe L 461. Vehiculul era plin cu femei din România care lucrau ca asistente pentru îngrijirea persoanelor în vârstă și se întorceau acasă, notează steiermark.orf.at

Conform sursei menționate, microbuzul ar fi ieșit de pe șoseaua udă din cauza ploii și s-a răsturnat după ce s-a lovit de terasament.

Trei femei au rămas încarcerate
Trebuie menționat că trei femei au rămas încarcerate. Dintre acestea, o femeie de 63 de ani a fost declarată decedată. Alte cinci persoane au fost rănite grav și au fost transportate la spitalele din Deutschlandsberg, Wagna și Graz.

De asemenea, șoferul, un român de 51 de ani, a fost nevătămat. Parchetul din Graz verifică autoturismul implicat în accident și s-a dispus autopsia corpului asistentei în vârstă de 63 de ani.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *