“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Microbuz plin cu români, accident cumplit in Austria: 2 MORȚI și 4 răniți grav

Breaking News AlertTragedie pe o autostradă din Austria. Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un accident grav în urma căruia două persoane au murit, iar patru sunt grav rănite.

Accident violent azi noapte, în jurul orei 03.00, pe Westautobahn, între ieșirile spre localitățile Seewalchen am Attersee și St. Georgen im Attergau, la circa 30 de km de Salzburg. Bilanțul provizoriu comunicat de autorități este de doi morți și 4 răniți grav, toți români care circulau într-un microbuz.

Cum s-a petrecut tragedia
Potrivit primelor informații publicate de presa din Austria, microbuzul în care se aflau românii a intrat în plin în spatele unui vehicul care staționa pe banda de urgență și care aparținea unei echipe de muncitori care efectua reparații la autostradă.

Microbuzul, condus de un român în vârstă de 38 de ani, a lovit cu putere utilajul.

Serviciile de urgență ale pompierilor și ambulanței au fost alertate și au ajuns rapid la fața locului. Acestea au intervenit rapid cu utilaje de descarcerare pentru că în interiorul microbuzului se aflau persoane blocate.

Din păcate, pentru doi pasageri (un adolescent de 17 ani și un bărbat de 49 de ani) intervenția a venit prea târziu. Ei au fost găsiți morți.

Alți patru ocupanți au fost răniți grav, inclusiv părinții tânărului de 17 ani.

Accidentul e în curs de investigare
Detaliile și cauzele care au dus la producerea accidentului sunt încă în investigare. Cert e că microbuzul a fost complet distrus de forța impactului.

Autostrada a fost închisă timp de aproximativ două ore în direcția Salzburg, între intersecția Seewalchen am Attersee și intersecția St. Georgen im Attergau, circulația fiind îngreunată pentru încă circa o oră, scrie ŞtiriDiaspora..

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.